Skocz do zawartości

[zlecę] wykonanie SITE

Mariusz

Rekomendowane odpowiedzi

Zlecę wykonanie site do systemów - katalogi, blogi, galerie itd..

Co daję

- niezawodny, pewny, szybki i profesjonalny hosting (sprawdzone i stabilne konto / konta )

- domeny / subdomeny

- płatne skrypty (jeśli będą potrzebne )

- stałą, pewną i długoterminową współpracę

- wsparcie - ZAWSZE

Czego oczekuję

- systematycznej pracy

- zaangażowania

- samodzielności, logicznego myślenia, czytania tekstu ze zrozumieniem (to nie żart - obecnie ta cecha niestety zanika)

- sprytu, umiejętności i wiedzy większej niż podstawowa w PIO

- uczciwości

- szybkiego przyrostu zaindeksowanych domen / subdomen i site

- POMYSŁOWOŚCI - nie interesuje mnie miliard sto pierwsza kopia gg, qlweb czy wiki

Profity

- sprzedaż punktów - podział 45 / 55 (moje 45) - wystawiamy faktury VAT - zarobki zależą głownie od Ciebie

- portfolio - BEZCENNE :)

- nabycie dodatkowej wiedzy i doświadczenia - BEZCENNE ;)

- możliwość stałych i pewnych zleceń dodatkowych ( w zależności od umiejętności ) - to określiłbym jako WIĘCEJ niż bezcenne :bukiet:

Dlaczego tak

Ponieważ nie mam czasu na wszystko. Warto nieraz podzielić się z innymi dla wspólnego sukcesu.

Moja gotówka i wiedza - Twój czas, spryt, wiedza i umiejętności.

Dla kogo oferta

Dla osób poważnie myślących o SEO biznesie ( z odpowiednią wiedzą i umiejętnościami) a stawiających pierwsze poważne kroki prowadzące do zarabiania konkretnych pieniędzy.

Nie masz gotówki, możliwości wystawiania faktur VAT a masz wiedzę, czas, chęci i umiejętności - powinieneś odpowiedzieć na ogłoszenie.

Zgłoszenia proszę na maila: mariusz_em (at) o2.pl

Pozdrawiam,

Mariusz

Formalności:

Ogłoszenie dane przez firmę:

Promar

10-602 Olsztyn

ul. Pstrowskiego 18 A / 27

NIP 739-155-37-86

fax. 089 670 14 70

Do moderatorów - jeśli czegoś brakuje - jest tutaj :

https://www.promar24.pl/index.php?d=informacje&id=4

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności