Skocz do zawartości

Aktulaizacja PR

Ryco

Rekomendowane odpowiedzi

@pitbull82 - czy to narzędzie mówi prawde ?

czy to jest przewidywany PR ?

Bo wyswietlaja sie tam bardzo rózne PR niż w innych narzedziach.

a9177b36246d7ce96fa698c9971dd36b.png

Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny.

adwokat częstochowa - Radca prawny Grzegorz Ledwoń. Pomoc w sprawie odszkodowania.

Narzędzie wziąłem z wątku https://forums.digitalpoint.com/showthread....008&page=17 a to czy mówi prawdę to jest już kwestią wiary ;) Jak dla mnie niestety może mówić prawdę - niestety, bo się okazuje, że strona, o której się nie myślało nawet w kategorii zwiększenia pagerank dostaje 4, a strona linkowana, optymalizowana itp. stoi w miejscu albo spada...

Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe

Nie no nie ma 100% gwarancji że faktycznie otrzymasz takie pr jak obliczyło w tym skrypcie.

podobnych jest setki , i możesz mieć rózne wyniki.

Ostatnio sprawdzałem pr dla nowego zaplecza i przy 3 takich "narzędziach" miałem 3 rózne wyniki :D

PS. Ja swoją drogą zauważyłem spadek o kilkanaście-kilkadziesiąt pozycji jednej z moich domen na wszystkie frazy, na której nie zmieniałem pod względem SEO nic od jakichś 3-4 miesięcy. W webmaster-tools mam ostrzeżenie z 14 lipca, że było 404 - ciekawe czy to to, czy jednak filtr. W połączeniu z updatem robi się naprawdę ciekawie :D

Mam dokladnie to samo - większość stabilnie wypozycjonowanych stron, z pierwszej piątki nagle spadla powyzej 70+ ... do tego zamiast PR w góre isc to na niektorych stronach spadl mi do zera, a na reszcie utrzymał się bez zmian. Dziwna sprawa :D Zostaje tylko czekać i modlić się o lepsze czasy...

Nie no nie ma 100% gwarancji że faktycznie otrzymasz takie pr jak obliczyło w tym skrypcie.

podobnych jest setki , i możesz mieć rózne wyniki.

Ostatnio sprawdzałem pr dla nowego zaplecza i przy 3 takich "narzędziach" miałem 3 rózne wyniki :)

Nie wiem jak Wam, ale u mnie to narzędzie w 100% pokazało dobry pagerank dla domen...

Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności