Skocz do zawartości

Shopping

MOUKETTA

Rekomendowane odpowiedzi

Dodałem do 'google shopping' 3 produkty (oczywiście z kupą linków do mojej strony) dla USA, UK oraz Niemiec. Mam status 'published and searchable' czyli powinienem być w wyszukiwarce, jednak mnie nie ma. Czy trzeba to najpierw wypozycjonować? Bo jeśli tak to nawet nie wiem jaki mi adres przydzielono, bo jak klikam w panelu na produkt to mi przeglądarka wyświetla komunikat "Program IE nie może otworzyć miejsca internetowego ... operaca przerwana". Czy macie to samo? Jeśli nie korzystaliście jeszcze z tego to weźcie wejdźcie tu https://www.google.com/base/help/sellongoogle.html (Or post a single item

) i dodajcie cokolwiek i sprawdźcie czy działa.

2. sprawa, jeśli trzeba swój produkt pozycjonować, to i tak nie wiem czy to ma sens bo produkt wygasa po 30 dniach i jest chyba przydzielany nowy adres

3. Na ile kliknięć można liczyć średnio-dziennie, to jest duży ruch???

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności