Skocz do zawartości

Domeny regionalne za 77gr ?

sirkus

Rekomendowane odpowiedzi

powiem tak arek_inc, ja osobiście uważam że firmy wystawiające takie promocje wiedzą z jakimi nadużyciami mogą się spotkac i na tyle ile mogą sobie pozwolic to na tyle pozwalają, oni nigdy na tym nie tracą, wiec dlaczego nie korzystac jak można

może mam inne podejście niż niektórzy z Was jednak prawda jest tak że "ten kto ma miękkie serce to musi miec twardą du*e" a każdy cwaniak jakoś sobie poradzi, oby tylko miał chęci i się nie poddawał (a moralnośc to rzecz względna ;p )

Tłumacz się jak chcesz (to Twoja sprawa), ale pisząc:

po co miałbym płacic 300zł za 100 domen jak mogę zapłacic 80zł

... możesz dopisać...

i oskubać rejestratora na 120 zł

No cóż, są ludzie i ludziska.

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

może mam inne podejście niż niektórzy z Was jednak prawda jest tak że "ten kto ma miękkie serce to musi miec twardą du*e" a każdy cwaniak jakoś sobie poradzi, oby tylko miał chęci i się nie poddawał (a moralnośc to rzecz względna ;p )

Zawsze mnie ciekawi, że o rzekomej względności moralności najczęściej piszą (lub mówią) ludzie, którzy moralność mają głęboko w d.... ale to już temat nie na to forum i nie ten wątek :)

.

Punkt patrzenia zależy od punktu siedzenia...

dokładnie, mając duży budżet lub zarobek na tym (póki co więcej inwestuje niż zarabiam) to też bym nie kombinował tylko nawet dla własnej wygody wolał trzymac wszystko na jednym koncie, jednak póki co jest jak jest

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności