Skocz do zawartości

No i mamy nastepny PR Update

coolszach

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
dzięki, ale pytałam o narzędzie do sprawdzania podstron.......

pamiętam była taka strona, która automatycznie sprawdzała PR wszystkich linków ze strony głównej...

Chyba chodzi Ci o linkvendor.com, ale teraz nie działa, bo zostało "lekko" przeciążone chyba :unsure:

dzięki, ale pytałam o narzędzie do sprawdzania podstron.......

pamiętam była taka strona, która automatycznie sprawdzała PR wszystkich linków ze strony głównej...

Chyba chodzi Ci o linkvendor.com, ale teraz nie działa, bo zostało "lekko" przeciążone chyba ;)

tak, chyba o to mi chodziło :unsure: dzięki, poczekam aż zacznie działac :)

Ostatnio piszę o finansach na obcasach.

U mnie PR w górę. Jedna nowa domena z PR=0 na Pr=2 , druga 3 letnia z PR=2 na PR=3. Trochę mnie to dziwi bo ta domena to jest taka mała farma linków i reklam adsense a dostała PR=3. Mam dwa duże unikalne i wartościowe Portale i one stoją w miesjcu z PR. Może jescze coś się ruszy.

Nigdy tak nie byłem świadkiem tych update tzn wczoraj miałem na przykład PR=3 dzisiaj 4

Ale to nie są już końcowe wyniki tego update? Wszystko jeszcze może się zmienić tzn. mam kilka subodmen wszystkie linkowałem tak samo część dostała page rank 1-2 a niektóre nie. Czy jest jeszcze szansa że te pozostałe też jeszcze mogą otrzymać jakiś?

A tak odnośnie tematu to u mnie też same wzrosty o jeden lub dwa punkty.

No właśnie, a u mnie inaczej...

Strona była bardzo popularna miała dziennie z ponad 10tyś unikow, bardzo dobrze się trzymała na wielu kluczowych słowach w wyszukiwarce, aż tu nagle PR z 3 spadł do 0, a pozycje poleciały o 70+ oczek w dół na wszystkich słowach...

Skąd taka radykalna zmiana? Jeżeli chodzi o pozycje, rozumiem update i ogoolnie jest bałagan.

Ale dlaczego Google z 3 nagle ustawiło mi PR 0?

Podejrzewam że teraz ciężko będzie odbudować straty? :unsure:

Jedna domena z pr5 na pr0, druga z pr4 na pr0 kilka z pr0 na pr4 totalna loteria hehe może się coś jeszcze zmieni.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności