Skocz do zawartości

No i mamy nastepny PR Update

coolszach

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Póki co zanotowałem zmienę tylko na moim katalogu (stopka), dostał PR 2.

Reszta zaś póki co bez zmian.

A nie, sprawdzając resztę domen zauważyłem kilka wzrostów. Głównie z 0 na PR 2 (via katalog), wartościowe stronki (nie zaplecza) stoją w miejscu.

Ogólnotematyczny katalog stron - moderowany katalog na domenie z 2001 roku. Moderowany minimum 2 razy dziennie. PR 3, megaszybka indeksacja. Dodaj swój unikalny wpis już dziś.

Ostatnio dodane strony w katalogu.

najpiękniejsze kobiety świata

bobek - A może po aktualizacji okazało się, że jesteś o wiele słabszy?

Co to za pomysł? :D

To pewnie zawirowania pozycji spowodowane updatem. Poczekaj tydzień, dwa i zobacz czy wróci do poprzedniego stanu. Jeśli nie to wtedy zacznij się martwić.

Ja mam tylko nadzieję że pozycje z przed update powrócą bo już miałem top3 na słowo z 150 mln wyników a teraz jestem na 7 stronie :/ zresztą wszystkie gdzie byłem w top5 dla tej domeny spadły na 5-6 stronę :/

Nie Ty jeden

https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=52458

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

lexy te wyzerowane to blogi tematyczne.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

No to czekam kilka dni i jak sie nic nie zmieni to lece na allegro :D

Kilkanascie pr=3 i kilka pr=4 bardzo pozytywnie.

A co mogloby zwiekszyc szanse na pr=7 czy 8 ? oczywiscie linki na stronach z takim PR, ale co jeszcze ?

a9177b36246d7ce96fa698c9971dd36b.png

Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny.

adwokat częstochowa - Radca prawny Grzegorz Ledwoń. Pomoc w sprawie odszkodowania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności