Skocz do zawartości

No i mamy nastepny PR Update

coolszach

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

no własnie dzis sprawdzam a mam mega odjazdowy update :| wszystko na pr3 lub 4 ...

przed śmiercią ponoć czlowiek zawsze lepiej się czuje ... wiec moze za pare dni BANy ?

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

dzięki, ale pytałam o narzędzie do sprawdzania podstron.......

pamiętam była taka strona, która automatycznie sprawdzała PR wszystkich linków ze strony głównej...

Chyba chodzi Ci o linkvendor.com, ale teraz nie działa, bo zostało "lekko" przeciążone chyba :lol2:

tak, chyba o to mi chodziło :D dzięki, poczekam aż zacznie działac :lol2:

a moze to ?

https://www.iwebtool.com/visual/?domain=www...nofw=1&ex=1

Polecam wszystkie narzedzia iwebtool.com

a9177b36246d7ce96fa698c9971dd36b.png

Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny.

adwokat częstochowa - Radca prawny Grzegorz Ledwoń. Pomoc w sprawie odszkodowania.

no ja juz u siebie zrobilem analize na aktywnych i łacznie 55 oczek w dół i 50 do przodu czyli niestety zaliczlem spadek a co najciekawsze jedna domene wyzerowalo mi ze wszystkimi subdomenami - chyba zarobi BANA niedługo

kolejna rzecz jak widze na zbanowanych poleciał PR i jest N/A czyli gugiel na zbanowanych od razu kasuje PR teraz

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Panie i Panowie tu też musze napisac dostaje dużo PW o odświerzenie PR , system eweblink sam odświerza juz tak jak site jak komuś wyjątkowo się spieszy to możę sobie odświerzyc domene przez usunięcie i dodanie jej ponowie tylko wcześniej proszę się upewnic ze na wiekszości DC jest odświerzony nowy PR

Marketing internetowy dla firm

Znacie inne strony gdzie sprawdzić pr wszystkich domen za jednym razem?

pagerank-lookup na seochat.com przestało działać jakiś czas temu.

Głodne dzieci, pomóż im, wystarczy kilka kliknięć. Optymalizacja strony za darmo.

Kiedyś miałem czas na wszystko, w ogóle masę wolnego czasu... później zająłem się pozycjonowaniem :D

Mój blog seo. Zapraszam do dyskusji.

Wszystko poszło w górę przeważnie o jedno oczko. Ale zastanawia mnie jeden skok prywatnego precelka w domenie wordpress.com na którym zanotowałem wzrost z n/a na 3 Może nie byłoby w tym nic dziwnego, ale domena praktycznie nie linkowana jeszcze w Yahoo pokazuje 7 linków do niej z jakiś śmieciarek, które mają PR n/a

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności