Skocz do zawartości

Filtr z 28 na 29 lipca w Google

Bestmedia

Rekomendowane odpowiedzi

Iguana ten bład wyskakuje mi tylko raz na jakis czas być może to coś na serwerze jakaś funkcja siada bo w ftp i mysql nic nieruszam a mimo to czasem sie pojawia ten warning

To nie jest błąd serwera. Włącz buforowanie wyjścia.

Masz spację przed <?php na samym początku pliku index.php, albo zaczynasz go od linii nr 2 - plik index.php musi Ci się zaczynać od "<?php" - w pierwszej linii, bez spacji :) Pozdrawiam

• Odpowiedzi 923
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
strona to filmy z mojej sygnaturki.

tak, wcześniej poleciałam na wszystkie frazy, wejść z google nagle zrobiło się kilka dziennie i to na takie już naprawdę abstrakcyjne frazy.

a teraz patrzę - wróciło...

sory /edit: KOLEZANKO/ ale nie widze Cie w top10 na te ksiazki i filmy :)

moj blad , z gory zalozylem, ze ... wiecie o co chodzi;p

a co do innych d.c. to sprawdzilem 5 roznych i nie ma

Serdecznie pozdrawiam,

Paweł

strona to filmy z mojej sygnaturki.

tak, wcześniej poleciałam na wszystkie frazy, wejść z google nagle zrobiło się kilka dziennie i to na takie już naprawdę abstrakcyjne frazy.

a teraz patrzę - wróciło...

sory kolego ale nie widze Cie w top10 na te ksiazki i filmy :)

Odpytaj inne DC.

Ps. Koleżanko chyba...

Hehhe widzę że nie jestem sam ;] Dostałem mniej więcej w tym okresie filtr na domenę która zajmowała czołowe miejsca pod kilkoma frazami (top1). O dziwo nie pozycjonowałem jej jakoś specjalnie od kilku miesięcy jedynie własne zaplecze + SWL stałych + SWL rotacyjnych jednakże małe ilości punktów.

Domena kiedys już miała filtr i wyszła z niego po okolo 3 miesiącach.

Najlepsze że to to samo co kiedyś :) Wszystkei frazy poza top40 ;d

Co do stopki to był tam tylko livelink jednakże wątpie aby to była przyczyna ;) Prędzej konkurencja mnie "podlinkowała".

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

no u mnie w feralna noc wypadla strona ze sklepem ... w sieci ponad 3 lata, linkowana stalymi linkami itd.itp. zadnych przekrętów.

ale w tej chwili, na dwie glowne frazy wrocila, podobnie jak koledze wyzej. tyle ze to moze byc tylko chwilowe zachwianie ..bo narazie tylko te 2 podstawowe frazy wrocily na miejsce , czyli top1

niestety obawiam sie ze to tylko zawirowanie i za chwile wszystko wroci poza top40

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności