Skocz do zawartości

Filtr z 28 na 29 lipca w Google

Bestmedia

Rekomendowane odpowiedzi

adek - jakie IP serwera? Czy z tego IP poleciały jakieś inne Twoje serwisy?

z tego IP nic innego nie poleciało

Oby było smieszniej w serpach został syf na to zapytanie, pokazują sie strony z odmienioną nazwą miasta dębno i linki z katalogów ;d

• Odpowiedzi 923
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Adek, nie wiesz co robić? postaw 5 takich serwisów, dwa poleci, trzy zostaną i będziesz górą!

wiesz kaviorek, to nie jest serwis zarobkowy, w zaden sposób nie związany z biznesem, wiec stawiać 5 takich www to nonsens. Dlatego jestem przekonany o tym że G nie moze pozwolic sobie na odcinanie tego typu stron, bo z wyszukiwarki zrobi sie smieciarka. Jedyne co mnie dziwi ze to poleciało dzis, a myslałem ze wycinka sie uspokoiła i ze poleciało nie na 40-60 tylko w kosmos ;d

wiesz kaviorek, to nie jest serwis zarobkowy, w zaden sposób nie związany z biznesem..

ależ ja to rozumiem, tylko w tym temacie jest parę osób, które nie widzą tego co się dzieje, że lecą zwykłe też strony na prawo i lewo, i nie ma to związku z linkowaniem, łamaniem regulaminu, itp. po prostu za 'niewiadomoco'...

jedyne co można tak naprawde powiedzieć o tej całej sprawie - to że Google to syf i ma wszystkich w du**e i taka jest prawda. Aha ..napewno maja tez ubaw po pachy jak to pozycjonerzy dochodza do tego co sie stalo.

przyklad kolegi ze strona miejscowosci z bieszczad pokazuje ..to google to syf

sie uspokoiła i ze poleciało nie na 40-60 tylko w kosmos ;d

oo i się ciesz - z kosmosu wróci niebawem, a z 40-60 to...tego nie wie nikt....nawet ONI jeszcze nie wiedzą co z tym zrobić teraz.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Chlopaki! jesli to bug, czy mozemy cos zrobic zeby google mialo dobry content?

Żaden błąd. Google w dość jednoznaczny sposób pokazało :

To jest odpowiedź na wasze działania typu SWLe , seodopalacze i inne eweblinki. Nie starczyły wam ostatnie bany stron ze śmieciami ? Chłopaki, nie macie się co trudzić, bo jak chcemy, to przyjdziemy i pozamiatamy. To WY oszukujecie naszą wyszukiwarkę i jak widzicie potrafimy sobie z tym poradzić [....] I niech ktoś powie, że tak naprawdę nie jest ??

M

bzdury

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Żaden błąd. Google w dość jednoznaczny sposób pokazało :

To jest odpowiedź na wasze działania typu SWLe , seodopalacze i inne eweblinki. Nie starczyły wam ostatnie bany stron ze śmieciami ? Chłopaki, nie macie się co trudzić, bo jak chcemy, to przyjdziemy i pozamiatamy. To WY oszukujecie naszą wyszukiwarkę i jak widzicie potrafimy sobie z tym poradzić [....] I niech ktoś powie, że tak naprawdę nie jest ??

M

bzdury

to powiedz proszę dlaczego tak NAGLE zbiegli się tutaj do tego wątku ludzie, którzy nie pojawiali się tu prawie w ogóle. Jak widać mają daty rejestracji na forum 2004 , 2005 i 2006 i minimalnie się przez ten okres wypowiadali. A teraz nagle WSZYSCY jak jeden dostali filtry i szukają pomocy......

Gdyby to był błąd w algorytmie, to przynajmniej POŁOWA z tych ludzi odpowiedziała by , że cieszą się z filtrów bo pozycja ich strony się poprawiła. A komu poprawiła się pozycja z powodów filtrów nałożonych 'omyłkowo' na konkurencyjne strony ?

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności