Skocz do zawartości

Filtr z 28 na 29 lipca w Google

Bestmedia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 923
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Według mnie nigdy nie znajdziemy wspólnej przyczyny. Poszły strony z systemami wymiany ale poszły też strony bez systemów. Ktoś tu dobrze powiedział że chłopaki z googla robili popijawę i pewnie im się nudziło rzucali filtrami w kogo popadnie :pytajnik: To nie jest śmieszne

Debna to nic.. mojej strony nie ma na slowo ktore ma 2,250 wynikow w google :) a w w google.pl na 440 wynikow strona jest na pozycji 13 :pytajnik:

BlogSeo - Skuteczna Reklama BlogSeo - darmowa reklama w internecie czyli wszystko to co potrzebne do pozycjonowania

Blog Anglojezyczny Szukasz darmowych anglojezycznych stron na ktorych możesz umieścić swój link ? News - Press daje Ci taką możliość

... może wywalą microsoft, który również jest w linkme? ...

Daj już spokój, sprawdź najpierw o czym piszesz. Jak mam bloga na bloggerze i promuję go e-weblinkiem to nie znaczy, że blogger czy google korzystają z systemu.

to ty sprawdź o czym piszesz, nie chodzi tu o to czy linki do nich wstawił wujek stefan czy bill tylko o że jak są to wg niektórych teorii strona powinna lecień w dół

A komu poprawiła się pozycja z powodów filtrów nałożonych 'omyłkowo' na konkurencyjne strony ?

Beerbantowi się poprawiła ;) bo moja poleciała, a cale top50 ładowane systemami :).

Wracaj szybko bo nie kręci mnie "bugowa" rywalizacja :pytajnik:

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

offtopic: sorki, ale chyba się nie zapoznałeś z całym raportem. Wartość spółki wzrosła w 2007 roku o 2 178 000 zł, a to że zysk netto tak niski wydaje się celową polityką firmy która stawia ciągle na inwestycje.

wzrost wartosci spolki notowanej :pytajnik:

polecam obejrzec wzrost wartosci BZ WBK w tym tygodniu :) 11% jeden dzien. nie wiem ile to tryliardow ;)

polish suicide flew 48 successful missions

mi nie wróciła, ale widzę dalsze jaja;) Na unikalną nazwę firmy wywaliło mnie na okolice 50-tego miejsca a przede mną wpisy z katalogów, pf, ptk, itp. Przez te kilka dni na pierwszym miejscu był mój wpis z pewnego serwisu (żaden tzw. "śmietnik") a teraz widzę, że ten wpis na tą nazwę także dostał kopa i gdzieś wyleciał :D Ależ burdel w tej wyszukiwarce się zrobił :)

offtopic: Xavi, z tymi milionami miesiecznie ze stron turystyczych to nie przesadzaj. travelplanet.pl mial w 07 kiladziesiat tysiecy zysku brutto. nie jest trudno wejsc na ich strone i spojrzec na bilans.

offtopic: sorki, ale chyba się nie zapoznałeś z całym raportem. Wartość spółki wzrosła w 2007 roku o 2 178 000 zł, a to że zysk netto tak niski wydaje się celową polityką firmy która stawia ciągle na inwestycje.

mają też katalog.travelplanet.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności