Skocz do zawartości

Filtr z 28 na 29 lipca w Google

Bestmedia

Rekomendowane odpowiedzi

Fakt faktem byłow walniecie przyczyn i tak nie poznamy czy ktos powrócił ? mi dena domena powrociła na miejsce dziś

kiedy wypadla i kiedy Ci wrocila?

Strona Kolezanki tez poleciala na chwile na top 1 a poten znow w otchlan

Ciupagi z Helu na export

"Jak żech cyckoł (ssał) ta kartka, toch myśloł, że to jest kotlet. Trocha było ciężko, bo był niedosolony" PAP

• Odpowiedzi 923
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
to powiedz proszę dlaczego tak NAGLE zbiegli się tutaj do tego wątku ludzie, którzy nie pojawiali się tu prawie w ogóle. Jak widać mają daty rejestracji na forum 2004 , 2005 i 2006 i minimalnie się przez ten okres wypowiadali. A teraz nagle WSZYSCY jak jeden dostali filtry i szukają pomocy......

Gdyby to był błąd w algorytmie, to przynajmniej POŁOWA z tych ludzi odpowiedziała by , że cieszą się z filtrów bo pozycja ich strony się poprawiła. A komu poprawiła się pozycja z powodów filtrów nałożonych 'omyłkowo' na konkurencyjne strony ?

M

Czy obecność na forum wymaga produkowania się i nabijania postów w jałowych dyskusjach??

Żadna z moich nowych witryn nie ucierpiała. I o dziwo nie używam do nich SWLi i precli oraz innych wynalazków. Kiedyś dostałem nauczkę od G. i wyciągnąłem odpowiednie wnioski.

Czy obecność na forum wymaga produkowania się i nabijania postów w jałowych dyskusjach??

Nikt nie wymaga tego od Ciebie.

Żadna z moich nowych witryn nie ucierpiała. I o dziwo nie używam do nich SWLi i precli oraz innych wynalazków. Kiedyś dostałem nauczkę od G. i wyciągnąłem odpowiednie wnioski.

No to już wiemy ze jesteś najlepszy.

najlepiej czytać wypowiedzi bajkopisarzy jak to niepozycjonowane strony nagle z wyników zniknęły

moze za krotko jestes w branzy? mnie tym razem nie polecialy takie sztuki, ale zdarzalo sie.

niepozycjonowane = doslownie kilka linkow z katalogow typu onet, gazeta i tyle

Każda strona do której prowadzi jakikolwiek link to strona którą można posądzić o pozycjonowanie! (i zgłosić raport :))

W filtrze ucierpiały także strony które naturalnie znalazły się w wynikach (nie przez działanie osób związanych z seo)!

Jeżeli Google chce karać za wymianę linkami to tak jak już kiedyś @Irek powiedział/napisał zbanujmy cały internet ;P bo taka jest logika sieci - wymiana linkami!

Po 10 minutach szukania googlowania mam 10 fraz/stron które ucierpiały w skutek zafiltrowania (nie chce wiedzieć jak zdobyły dawne pozycje) teraz już ich nie ma, a za to mam całe top20 zatkane jakimiś śmieciami mfa/inna tematyka/lub strona przeniesiona :D super!

brak sygnatury

Jedyne co możesz mieć to własne zdanie tak jak ja przypuszczać co się stało

a czy ja gdzieś napisałem, że jestem tego pewny? Upieram się przy swoim odczuciu/teorii/intucji jak to zwał tak zwał, nigdy w życiu nie powiedziałem, że jestem pewny, bo w seo to tak naprawdę niczego nie można być pewnym...

Opieram się na doświadczeniu z przeszłości a że to może się mieć nijak do przyszłości to inna sprawa ;)

Witam,

tak czytam i oczom nie wierzę. Gdyby nie nuda w pracy bym sie nie dowiedział o filtrze. Tak zagladnałem na to forum .. i um.

Nie wiem, mi tam nic nie poleciało. Wręcz przeciwnie.. w top10 na górze jakoś sie miejsce zrobiło co mnie ucieszyło :)

Pozycjonuję własnym zapleczem ( coś koło 350 domen przeznaczonych na zaplecze, każda na osobnym IP) i lekko wspomagam eweblinkiem (max 1500 pkt na linka).

Pozdr.

Panie i Panowie jeżeli google by oczyściło strony ktore są pozycjonowane na sam koniec to by w topie pojawiły się same zaplecza :)

Kiedy wy zrozumiecie ze to my pozycjonerzy ustawiamy topy a nie cudowny algortym google stwierzający poprawnoś wyników w google , prosze tak wyglądają wyniki nie tknięte ręką pozycjonera https://www.google.pl/search?hl=pl&sugg...u%C5%84&lr= MASAKRA

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności