Skocz do zawartości

Filtr z 28 na 29 lipca w Google

Bestmedia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 923
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
co jest z tymi wynikami nie tak każdy prowadzi do spisu firm z bielizna z miasta Toruń

zamiast jednego sklepu w pierwszym wyniku masz cały zestaw firm z Torunia sprzedających bieliznę

Ty powąznie czy udajesz ?

Pierwszy raz widze żeby w wyszukiwarce wartościowymi wynikami były katalogi stron :) ja mam znaleźć wynik a nie z wyniku przejść do kolejnego wyszukiwania to po co nam pozycjonować sklepy z aparatami cyfrowymi jak jest ceneo ??? przecież tam jest spis paru sklepów to wystarczy a resztę stron wywalmy wyniki będą czyste

Po co nam tyle stron o logo dzwonkach niech losowo wybiorą jedną a jeszcze powiedzmy dziękuję , po co w necie jest tyle opisów GG wybierzmy jedną domenę a jeszcze powiedzmy dziękuję, po co w internecie jest tyle baz piosenek , wybierzmy jedną losowo a reszta to spam.

Jak jesteś tak się znasz na rzeczy to powiedz jak google stwierdza która z opisów gg jest wartościowa ?

Marketing internetowy dla firm

Ja filtra nie mam ale moje mini zaplecze bardzo poszło w górę. Jedna strona miała PR 2, dwie strony PR 1 i forum PR 0. Teraz wszystkie mają PR 3 i LP również mocno podskoczył. Dziwne jest to, że podstrony również mają wysokie PR gdzie praktycznie żadne nie były linkowane. Czy to również jakiś błąd? Strony linkują A-B B-A między sobą, trochę wpisów do katalogów, for i blogów, dwie strony w Aderze. Czy uważacie, że tak zostanie, czy to chwilowy błąd i nie długo PR spadnie?

Quady Polaris www.centrumatv.pl

Części i akcesoria do quadów https://sklep.centrumatv.pl

Blog o stylach, wnętrzach, inspiracje lifestyleinspiracje.blogspot.com

Sorry za offtopa, ale nie chciałem zakładać nowego tematu.

Ps. Pozycje na słowa kluczowe praktycznie bez zmian

Quady Polaris www.centrumatv.pl

Części i akcesoria do quadów https://sklep.centrumatv.pl

Blog o stylach, wnętrzach, inspiracje lifestyleinspiracje.blogspot.com

Nie miałem za bardzo czasu przyjrzeć się wszystkim moim dzieciom, ale co najmniej jedna domena wpadła mi w filtr. Była dobrze spozycjonowana (numero uno i te sprawy). Miałem w top 50 kilka przyzwoicie dopalonych precli, które kierowały na moją stronę. Teraz te precle prymitywnie dopalane pojedynczym anchorem są wyżej niż moja strona... (dowód na siłę e-weblinka). Strona obecnie skacze: 19 -> 36 -> 34.

Co do błędu, to oczywiście nie wykluczam, że mogło pójść coś nie tak Krakooowie, ale jest to mało prawdopodobne. Żadnej algorytm nie jest idealny i każdy ma określoną skuteczność. 95% przyjmuje się za wynik pewny i nawet jeśli co 20 strona zostanie nie zasłużenie ukarana to nic się nie stanie. Ważne, że 19 barbarzyńców, którzy chcieli ohydnie manipulować przy rankingu zostało ukaranych. Pytanie do G czy ich algorytmy mają 90% skuteczność czy może mniejszą...

Szybkie pytanie....

Zdradźcie mi taką mała tajemnice

Indeksowanie strony głównej: Googlebot ostatnio uzyskał dostęp do Twojej strony głównej w dniu 22-07-2008

Jak zawsze miałem raz na 3 dni do 5 max tak teraz nic się nie rusza... U was też?

tak, tez to zauwazylem na stronie ktora poleciala w filtr. ze bot nie odwiedza jej teraz, przynajmniej tak podaje info

PS. chociaz sorki, dzis wszedlem do narzedzi google i widze ze bot pojawil sie 1 sierpnia 2008, wiec wrocil

Na 2 glowne pozycjonowane frazy tez wracaja w swoje miejsce, tj. top1 - choc sa ciagle skoki miedzy DC,. raz na gorze raz poza 50 i tak w kolko juz 3 dzien.

inne frazy dalej daleko, choc tez wiele z nich bylo w top3

Pozdr.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności