Skocz do zawartości

Filtr z 28 na 29 lipca w Google

Bestmedia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 923
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Trochę inne pytanie: kilka osób pisało tutaj że poleciały im strony które były linkowane z SWL słabo lub nawet wcale. W jaki sposób linkowaliście te strony? Czy wśród linków było wiele nietematycznych tak jak to ma miejsce w przypadku linków z SWL?

Polecam moje pluginy do WordPress'a: WyPiekacz, Meta SEO Pack, User Locker, Google Integration Toolkit i wiele innych :)

Poradnik Webmastera ‰ Ostatnio na blogu:

PoradnikWebmastera-Blog.1.gif

Ta jedna co mi dzisiaj poleciała, nowa domena, nie linkowana z RSWL, trochę ze stałych. Ogólnie nie była bardzo linkowana, parę linków tematycznych i kilka z zaplecza. Trochę wejść było - głównie z Long Tail. A dzisiaj już jej pod żadnymi frazami nie widać :)

Po 10 dniach przerwy, dzisiaj google ponownie zaktualizowało.

Strona spadła w serpach nawet o kilkadziesiąt pozycji ( również na frazy niszowe ) .

O dziwo, nie była ona wzmacniana żadnym SWL, miala ( i ma ) w stopce zainstalowany LinkMe.

Poczekam jeszcze kilka dni a potem zobaczymy.

Tematyka : Forum .

M. in frazy:

Forum wielotematyczne - 67 ( było w granicach TOP10

Forum dyskusyjne - 89 ( było w granicach TOP 10)

forumix - było TOP1 a jest --> 57 ( fraza banalna, straszne )

Wiadomo, od razu mniej wejść itp - to tak na szybko.

Zauważyłem również, że wraz ze mną wyleciało wiele znanych forów... chodzi tutaj o wielotematyczne

Strona z tapetami

linkme , linki 24 , e-weblink (zrezygnowałem po dostaniu filtru), elitelink (zarejestrowałem po dostaniu filtru).

Tylko linkme mam w stopce strony, reszta to punkty na linkowanie strony.

tapety kobiet - 1

tapeta na pulpit - 10

tapety na pulpit - 13

tapety fantasy - 7

tapety pejzaże - 3

ładne tapety - 2

piękne widoki - 1

Teraz to samo dno.

regulamin

gostek_

Strona o piłkarzu

adres: davidvilla.pl

linkme-usunięte po dostaniu filtru

Strona linkowana głównie przez wymiany buttonami z innymi stronami piłkarskimi, przed dodawanie do katalogów, oraz przez to nieszczęsne linkme (na początku nawet 15 linków dziennie i nic się nie działo, ostatnio 3-5 linków, choć jakiś tydzień przed filtrem skończyły mi się punkty...)

Frazy:

David Villa - dawniej 1, teraz 52

David Villa Valencia - dawniej 1, teraz 56

E tam pitolenie ja nie miałem żadnych systemów na moich stronach a i tak pofrunołem w okolice Top50 z Top3

W jaki sposób linkowałeś tą stronę?

Polecam moje pluginy do WordPress'a: WyPiekacz, Meta SEO Pack, User Locker, Google Integration Toolkit i wiele innych :)

Poradnik Webmastera ‰ Ostatnio na blogu:

PoradnikWebmastera-Blog.1.gif

E tam pitolenie ja nie miałem żadnych systemów na moich stronach a i tak pofrunołem w okolice Top50 z Top3

W jaki sposób linkowałeś tą stronę?

Nawet jak linkował przez SWL np. LinkMe... to ja nie linkowałem z żadnego więc i tak będzie na 0.

CHyba, że lecą i te co mają i te co są linkowane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności