Skocz do zawartości

Filtr z 28 na 29 lipca w Google

Bestmedia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 923
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
to co intru, malujemy transparenty i pod g? :P

RĘCE PRECZ OD MOJEGO MFA :)!! :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Skąd podejrzenie że to wina Linkme ?

Chyba wszystkie miały zainstalowane linkme w stopce....

Tak miałem np ja. Przypominam, że nie linkowałem z żadnego SWL, tylko miałem 5 linków (boksów ) w stopce.

chłopie poczytaj ten cały temat ..bo już sto razy było mówione, że poleciały strony ktore nie były linkowane SWL .. i poleciały też strony które nie miały zainstalowanego żadnego SWL, w tym linkme ..

wiec co tu ma linkme do tego?

RANY ..jakie bzdury.

https://groups.google.com/group/Google_Webm...f5b1348a8974ad#

a tutaj macie przykład , radze śledzic wątek jak pracownicy google reagują profesjonalnie na zadawane pytania , macie problemy z pozycjami ? piszcie pytania tam :) jedyna wzmożona aktywność tych panów jest chyba na posty zawierające wszelkiego rodzaju spisy stron :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Z dotychczasowych analiz wynika ze jest to celowe działanie albo bug ale jeszcze na chwile obecną skłaniam sie do buga.

Jeżeli chodzi o monopol to mam nadzieje ze na chortyzoncie pojawi sie jakaś wyszukiwarka , prawda jest taka ze nawet byśmy wypromowali netsprint.pl jeżeli dali by nam zarobic na pozycjonowaniu ;) ale puki co to na choryzoncie nic nie widac :) masakra

Marketing internetowy dla firm

https://googlewebmastercentral.blogspot.com...linkowanie.html

Szczególnie popularną wśród polskich webmasterów metodą optymalizacji stron pod kątem wyszukiwarek jest wymiana lub zakup linków o wysokim PageRank. W przeszłości niewątpliwie była to jedna z możliwości, która faktycznie przynosiła efekty. Niestety przy wyborze linków użytkownicy i ich zainteresowania nie zawsze są uwzględniane. Prowadzi to do linkowania serwisów i stron internetowych niezwiązanych ze sobą tematycznie. Tego typu linki nie stanowią żadnej wartości informacyjnej dla osób odwiedzających i są postrzegane jako nieetyczna metoda SEO, podobnie jak ukryty tekst

@Lukas_79

to odnosi sie do linkow w stopce twojego katalogu

co za bullshit? ja prowadze strone o aparatach nazebnych ale mam swoje hobby psy yorki i w jednym dziale linkuje naszych znajomych o yorkach, to juz jest zle? Paranoja!:)! /to przyklad czysto teoretyczny/

Ciupagi z Helu na export

"Jak żech cyckoł (ssał) ta kartka, toch myśloł, że to jest kotlet. Trocha było ciężko, bo był niedosolony" PAP

A ja apeluje do wszystkich firm seo, zeby zdjeli linki i powymieniajmy sie miedzy soba, oczywiscie jezeli uznacie, ze strona konkurencji jest wartosciowa, bo jak nie to zle, bo to narusza zasady etyki :]

I to jest wlasnie to o czym pisalem wczesniej - wielki G. Pan i Władca polskiego internetu :/

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

nie lubię gdybać... ale... coby uspokoić podam swój punkt widzenia w tej sprawie...

- wg mnie filtrem zostały objęte domeny wybiórczo (ręcznie)

- filtr potrwa równo 2 lub 3 miesiące (skłaniam się ku 2)

- google testuje i wdraża nowe funkcje dla tego typu filtra (a domeny które w nim dotychczas siedziały otrzymały amnestię)

za 2-3 miesiące filtr minie, po czym nastąpi kolejny etap filtrowania na szerszą skalę

- do tego czasu lepiej pozbyć się syfu ze stopki pozycjonowanych domen

- do tego czasu lepiej zminimalizować wpływ swl na pozycję w wyszukiwarce

- do tego czasu obrzucić strony linkami tematycznymi - ja już zacząłem :)

i groteskowo kończąc:

Koniec tego i bomba, kto nie słuchał wytycznych G ten trąba :)

/*

edit: literówki

*/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności