Skocz do zawartości

Filtr z 28 na 29 lipca w Google

Bestmedia

Rekomendowane odpowiedzi

Wujo, normalka, ja mam takie skoki kilka razy dziennie w górę i w dół od samego początku tej karuzeli, ale jak na razie żadna fraza nie przekroczyła magicznej granicy 40 pozycji.

Dokładnie, nic się nie ruszyło a to już w zasadzie 9 dzień, pierwsze wywalenia pojawiły się u mnie w poprzednią sobotę.

• Odpowiedzi 923
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Ja mam ostatnio wachania.

Na jednej ze stron ma ogromny wzrost. Z drugiej dziesiątki na 3-5 miejsce.

To strona tak sama poszła do góry czy cała konkurencja tak zleciała na dół ?

Polecam moje pluginy do WordPress'a: WyPiekacz, Meta SEO Pack, User Locker, Google Integration Toolkit i wiele innych :)

Poradnik Webmastera ‰ Ostatnio na blogu:

PoradnikWebmastera-Blog.1.gif

to powiedz proszę dlaczego tak NAGLE zbiegli się tutaj do tego wątku ludzie, którzy nie pojawiali się tu prawie w ogóle. Jak widać mają daty rejestracji na forum 2004 , 2005 i 2006 i minimalnie się przez ten okres wypowiadali. A teraz nagle WSZYSCY jak jeden dostali filtry i szukają pomocy......

Ci, którzy nie dostali siedzą cicho, żeby nie wywoływać wilka z lasu...

Tomek

Pobierz sobie tapety na komórkę.

Zobacz system Płatności SMS - kompleksowa obsługa SMS Premium Rate.

Car audio

Ja to już nie wiem o co chodzi w tym google (i o to chyba im chodzi ) i przestaję się zastanawiać grunt to robić stronki i je pozycjonować jak część poleci w filtry to żyjemy z innych, kiedyś wrócą mi wracały i po miesiącu i po roku jak już nawet o nich zapomniałem i nic z nimi nie robiłem

Jedna ze stron w trakcie update PR poleciała mi z top5 poza top100, dzisiaj wróciła na dawne pozycje. Niestety strony które spadły na pozycje 40-70 dalej tam siedzą. Potwierdza to w jakimś stopniu tezę o tym że domenki które poleciały daleko szybko wracają a z tymi które znajdują się między 40 a 70 miejscem może być większy problem. Obym się mylił...

Może jakiś nowy pracownik google wycina ręcznie konkurencje :) mi tam poleciały strony które najmniej bym się spodziewał stare PR4 codziennie aktualizowane zero systemu na nich. Przyczyny się nie dopatrzymy je....i filtry jak im się trafiło i tak jest kwestia ile będziemy czekać na powroty

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności