Skocz do zawartości

Filtr z 28 na 29 lipca w Google

Bestmedia

Rekomendowane odpowiedzi

Dziwne jest to, ze filtr filtrem, ale po kiego wpuszczac w filtr i jednoczesnie tej samej domenie podnosic PR? Mam amatorska strone i od wiekow nie byla ani aktualizowana, ani nowych linkow w SWL nie dodawalem... Na niektore frazy (glownie kilka nazw malych miejscowosci) strona byla w Top10, a teraz dalekoooo... Za to w Top10 znalazly sie takie smieci, ze to az po oczach razi. Coz, nie zbadane sa wyroki Google :D

• Odpowiedzi 923
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Sprawdźcie czy np. łatwe frazy też wyleciały gdzieś w kosmos takie na prawdę łatwe 4 lub więcej członowe, jeśli tak to poproście o reindeksacje bo to może być babol związany z przeliczaniem PR. Oczywiście warunkiem jest że nie macie żadnych zastrzeżeń do swoje strony. Metoda pomaga szczególnie przy starych długo pozycjonowanych czystych stronach.

pzdr.

Bartek

Witam, niestety moja strona też poleciała na ok.5-6 stronę z pierwszego miejsca ( główne frazy)

Co ciekawsze, gdy wpiszę "mojastrona.pl" to dla opcji "Szukaj w Internecie" jest na 1 miejscu, a dla kategorii PL jest gdzieś na 3 stronie.

Strona oczywiście po polsku, z domeną PL więc powinno być co najmniej odwrotnie chyba...

U mnie trwa to ok 10 dni.

Stosuje SWL, strona ma ok roku.

Po 3 tygodniach spadku frazy znwou wrocily na swoje miejsce... co zmienilem podczas tego czasu? dosłownie nic.. wywalilem tylko link ze stopki PiO dla pewnosci ;)

BlogSeo - Skuteczna Reklama BlogSeo - darmowa reklama w internecie czyli wszystko to co potrzebne do pozycjonowania

Blog Anglojezyczny Szukasz darmowych anglojezycznych stron na ktorych możesz umieścić swój link ? News - Press daje Ci taką możliość

U mnie coś się ruszyło. Strona spadła z 1 na 50 pozycję. Od paru dni idzie systematycznie w górę. Obecnie przeszła z 31 na 20. Charakterystyczną rzeczą jest to, że ma dokładnie pod sobą (jedną pozycję niżej) mocno dopalany wpis w dobrym katalogu, który trzyma się przy każdym wzroście mojej strony jak rzep psiej...

A czy miałeś ten filtr o którym wszyscy piszą (na wszystkie frazy + kilkadziesiąt pozycji) ? Czy strona dalej jest linkowana z SWL ?

Tak dokladnie na wszystkie frazy.. nawet na fraze ktora ma zaledwie 2 tys wyszukiwan w google.. Nie uzywalem nigdy SWL wszystko recznie ... zobaczymy jak sie dlugo utrzyma narazie to pierwszy dzien powrotu do top 10... strona spadla mi wczesniej bo 21 lipca ... wiekszosci z tego co widze 28 ...

BlogSeo - Skuteczna Reklama BlogSeo - darmowa reklama w internecie czyli wszystko to co potrzebne do pozycjonowania

Blog Anglojezyczny Szukasz darmowych anglojezycznych stron na ktorych możesz umieścić swój link ? News - Press daje Ci taką możliość

hej . Jedna z moich domen trafil chyba znow do filtra . otóż Bardzo dobra domena postawione na niej forum- zaczełą byc konkurencyjna dla potężnych forum tematycznych bez - bez linkowania . . . ba bardzo dobre słowa kluczowe , i najlepsze jest to ze nie tylko zwiazane z tematyką tamtych forum pojawiała sie przy portalach zwiazanych np z praca , eh , i klops , a najśmieszniejsze jest to - ze strona nie byla linkowana żadnymi katologami .... tym czasem wartosc tego forum dla mnie jest nie wielka , chodzi o domene ... nie bolało ...

Podaruj 1% Oli Borwik

Wspieraj charytatywnie na SEO forum PIO

Niestety moje stronki, na które kładę największy nacisk (www.ugotuj.pl oraz www.dietydlaciebie.pl) też ostro poleciały w dół ;(

Dzieje się tak już ponad tydzień. Mam nadzieję, że wszystko wróci do normy i znów wróci poziom odwiedzin...

Ech... G szaleje...

Ochrona Danych Osobowych - portal Administratora Bezpieczeństwa Informacji

Przepisy Kulinarne dla Ciebie - przepisy, porady, artykuły, nauka gotowania

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności