Skocz do zawartości

Filtr z 28 na 29 lipca w Google

Bestmedia

Rekomendowane odpowiedzi

Jedna z moich stronek dziś wróciła na poprzednie pozycje, strona poleciała ok. miesiąca temu nie miała swl, nic nie robiłem - także trzymajcie sie wygląda ze będzie ok B)

Na bieżąco moderowany od 2009 roku katalog stron internetowych - Dodaj-strone.com.pl. Nasze atuty: szybka moderacja, jakość oraz stabilność.

• Odpowiedzi 923
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

nie chce zapeszać, ale moje serwisy powoli podniosły się w górę, na razie od 1 - 10 miejsc wzwyż, ale kto wie.... B)

"nadzieja umiera ostatnia"

Ochrona Danych Osobowych - portal Administratora Bezpieczeństwa Informacji

Przepisy Kulinarne dla Ciebie - przepisy, porady, artykuły, nauka gotowania

Ja byłbym ostrożny z twierdzeniem "stabilizacji sytuacji" :/

dokladnie tak jak piszesz - mi kolejna strona wczoraj poszla w p...du - zero swli (ani na niej, ani nie linkowana z swli)

troche precli i lepszych katalogow

i tyle ja widzieli - mozna ja tylko po nazwa.com odszukac w google ;)

mowiac w 2 slowach czysta jak lza

Ale to jakaś tragedia żeby nagle tylu osobom strony poszły, tym bardziej że nie wiadomo tak do końca za co, ja u siebie mogę tylko faktycznie klepać się w pierś że za długo linkowałem z tymi samymi anchorami, ale niektórzy piszą że w ogóle nie korzystają z SWLi i też im poszło, więc to już kompletnie jakiś paradoks

U mnie skacze sobie dalej między 50-60, może w końcu wróci..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności