Skocz do zawartości

Filtr z 28 na 29 lipca w Google

Bestmedia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 923
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Moim zdaniem za szybko nie wrócą.

z całego serca życzę Ci abyś się mylił :)

Przecież serwisy trzeba z czegos opłacić ;)

Ochrona Danych Osobowych - portal Administratora Bezpieczeństwa Informacji

Przepisy Kulinarne dla Ciebie - przepisy, porady, artykuły, nauka gotowania

witam

zglaszajcie masowo swoje strony do rozpatrzena, moze widzac tak duza ilosc zgloszen rusza du*e i cos zrobia.

(nie wiem czy sam w to wierze:)

co ciekawe, wypada mase wartosciowych serwisow, wiec niedlugo zostana syfki ..

znam mase serwisow konkurencyjnych do mojego (ktory siedzi w filtrze), a ktore maja na swojej stronie SWL, korzystaja z SWL, sa zasyfione itd.itp

a pojechali filtrem po dobrych stronach, zostawiajac syf w czolowych wynikach. niezle ... obawiam sie ze polskie google dalo xxxx i to niezle!

Nie zauwazyłem tego wczesniej, więc się pytam co bardziej spostrzegawczych. Czy w wynikach "Szukaj w Internecie" z zapytaniem o adres strony jesteście normalnie na top1? W "Szukaj na stronach kategorii: język polski" oczywiście nie.

Nic bardzo ważnego na szczęście mi nie poleciało, więc tylko z doskoku to obserwuję, ale z niepokojem...

I jeszcze jedno pytanie, czy mieliście filtr w okolocach maja? Czy strony wyszły z tamtego filtra i wpadły ponownie?

Wniosek jest prosty, nie ma sensu tworzyć dużych wartościowych serwisów, tylko mini 10 stronek z unikalną treścią napisaną pod wyszukiwarki z ładnym szablonem i linkować do top10. W dzisiejszych czasach tylko takie rozwiązanie jest najrozsądniejsze, bo jak dostaniesz filtra na jedną stronę to pozostaje 9 :D. Właśnie zabieram się za coś takiego, bo tamta strona chociaż jest jedną z najlepszych w branży i tak na siebie nie zarobi.

Nowy Blog ;-) - Pozycjonowanie i zarabianie w internecie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności