Skocz do zawartości

Filtr z 28 na 29 lipca w Google

Bestmedia

Rekomendowane odpowiedzi

Nie zauwazyłem tego wczesniej, więc się pytam co bardziej spostrzegawczych. Czy w wynikach "Szukaj w Internecie" z zapytaniem o adres strony jesteście normalnie na top1? W "Szukaj na stronach kategorii: język polski" oczywiście nie.

Tak, dokładnie tak u mnie jest, chociaż wcześniej nie sprawdzałem tego dla polskich i sądziłem, że dla obu jestem w top1.

Wcześniej filtrów nie miałem, tylko ten jeden...

Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe

• Odpowiedzi 923
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie ma co narzekać, tylko dalej robić swoje i patrzeć co przyniesie najbliższy czas.

Moja strona święta nie była, ale przez ostatnich kilka miesięcy nie robiłem żadnych znaczących zmian, sama strona była wartościowa, pagerank przy update się nie zmienił, więc albo to rzeczywiście bug (skoro sprawa dotknęła również "czystych" stron) albo po prostu normalne fiksacje Google - nigdy nie wiadomo tak naprawdę za co się zostało ukaranym i co Google sobie domniemało.

Pożytek jeden - można poćwiczyć wychodzenie z filtra albo popracować nad cierpliwością przez najbliższe kilka miesięcy...

Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe

Nie zauwazyłem tego wczesniej, więc się pytam co bardziej spostrzegawczych. Czy w wynikach "Szukaj w Internecie" z zapytaniem o adres strony jesteście normalnie na top1? W "Szukaj na stronach kategorii: język polski" oczywiście nie.

No u mnie tez tak samo na stronach ktore dostaly filtra. Na innych jest ok. Juz nic nie rozumiem z tego ... p#!$%$#! Googielka

Estetyczna i trwała reklama - naklejki 3D oraz breloki - producent.

Rowery i narty Kraków - sprzedaż hurtowa i detaliczna.

Polecamy kamery sportowe i kamery ekstremalne Liquid Image.

Bardziej mnie interesuje, czy w wynikach na świat strona od początku filtra była, czy się ostatnio pojawiła.

Co do poprzedniego filtra, moje kilka stronek które wyszły z tamtego, nie wskoczyły do tego, ale za mało stronek mam aby wysnuwać wnioski, więc pytam się szerszego grona.

Coś się dzieje. Błąd, czy nie błąd, jakiś algorytm tego musi być. Może kilka przyczyn deje taki sam efekt. Zamiast pi*******ć głupoty i biadolić, lepiej by było tych kilka stron tego topiku przeznaczyć na wymianę poglądów, wspólne testy itd.

Moja strona na pewno była w wynikach później ją wyjeba..... i po jakimś czasie wróciła... ale w PL już się nie pojawiła. (oczywiście mówimy po wpisaniu nazwy domeny).

Teraz kolejna uwaga jak wpiszę w googlarkę:

domena.pl <- to efekt taki jak opisałem wyżej, ale jak wpiszę

domena <- to jestem tez na +40.

Co ważne muszę dodać, to cały czas domena była widoczna po wpisaniu adresu z www czyli:

www.domena.pl <- wtedy była widoczna na TOP1.

Pzdr

Marketing w sieci - da się ?

Um, ktoś wcześniej pisał o tym, że na zagranicznych forach nie ma rabanu....

https://www.webmasterworld.com/google/3269983.htm

na digita point też mozna o tym poczyta.

Sprawa nie dotyczy tylko polskich stronek.

Eh, dziś mi poleciało w kosmos blisko 89 domen. Większość to te max 1 miesięczne. Kilka starszych ;/

Pozostaje czekać. Google wprowadza różniaste rzeczy i imho wszystko wróci do normy - oby.

Tak czy inaczej dostalem tylko kopa do modyfikacji kodu i ruszam z nowymi domenami...

Niedawno pisałem o tym jak coś 'dziwnego' stało się z moja strona. Wtedy była w top120 :D a teraz nie mam pojecia gdzie jest. Powoli zaczynam reaktywować, a raczej relinkować i zobaczymy. Mam cichą nadzieje ze wróci mi na dawną pozycje, która tak bardzo lubilem;>

Pozdrawiam

Kalkulator akcyzy akcyzowy.pl. Sprawdź ile idzie przelew: ileidzieprzelew.pl

Akcesoria GSM dla smartfona i tabletu telu.pl

Nie ma co narzekać, tylko dalej robić swoje i patrzeć co przyniesie najbliższy czas.

Powiedz to klientowi, którego stronę trzymałeś kilka lat w top3 a nagle zleciał między 40-60 ;)

A co do pomysłu tworzenia 10 mini stronek (ktoś tu o tym pisał) i zapychania nimi top10 to spróbujcie sobie taki pomysł zrealizować np. dla hasła "pozycjonowanie" ;) Pomysł teoretycznie może być i niezły, ale w praktyce dla wielu haseł komercyjnych niewykonalny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności