Skocz do zawartości

Filtr z 28 na 29 lipca w Google

Bestmedia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 923
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A może (to tylko "głośne myślenie") coś im się popsuło z przydzielaniem geolokalizacji. Skoro domeny, które wpadły w "40-60" są w wynikach dla "Szukaj w Internecie" a znikają przy zaznaczeniu "Szukaj na stronach kategorii: język polski" to może problem dotyczy rozpoznawania geolokalizacji dla tych stron?

A może (to tylko "głośne myślenie") coś im się popsuło z przydzielaniem geolokalizacji. Skoro domeny, które wpadły w "40-60" są w wynikach dla "Szukaj w Internecie" a znikają przy zaznaczeniu "Szukaj na stronach kategorii: język polski" to może problem dotyczy rozpoznawania geolokalizacji dla tych stron?

wcale tak nie jest. moze ktos ma taki przypadek, ale u mnie tak nie jest.

Wiecie co? Wnioski z całości są proste:

- G ma nas wszystkich daleko i głęboko, więc nie ma sensu nawet słać Reinclusion Requestów bo i tak go zleją i nawet nie raczą odpowiedzieć "Nie" albo "Pocałuj się w du**ę";

- jak Ci zafiltrują stroną to postaw następną - jak ta pierwsza wróci to będziesz miał dwie :D

Polecam moje pluginy do WordPress'a: WyPiekacz, Meta SEO Pack, User Locker, Google Integration Toolkit i wiele innych :)

Poradnik Webmastera ‰ Ostatnio na blogu:

PoradnikWebmastera-Blog.1.gif

a moze łączyło je jedno nie były reklamowane przez system Google Adwords i w ten sposob nasz Wielki Brat chce zarobic troche kasy

nie wiem czy ndal ta osoba pracuje w google Polska ale jak pamietam rok czy 2 lata temu do google przeszedl ktos z głównych adminów Onetu wiec moze w tym jest przyczyna - robi sie drugi Onet albo wykupisz boksy albo cie nie bedzie

mam nadzieje ze to zla teoria, ale tylko ona mi pasuje

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

@Xann: moja obecna hipoteza robocza zakłada że poleciały strony które miały profil linków wskazujący na celowe pozycjonowanie (w dużym uproszczeniu - stosunek mocnych linków do śmieciowych był za wysoki).

Polecam moje pluginy do WordPress'a: WyPiekacz, Meta SEO Pack, User Locker, Google Integration Toolkit i wiele innych :)

Poradnik Webmastera ‰ Ostatnio na blogu:

PoradnikWebmastera-Blog.1.gif

SirZorro a jak to możliwe skoro spora część z tych stron nigdy nie była pozycjonowana SWL'em? Zgłaszają się nawet osoby, które dodały linki do najpopularniejszych katalogów czyli onet, wp itp. oraz jakieś precelki. w sumie chętnie sam bym to sprawdził, ale nikt domen nie poda :)

Co do adwords to nie wierzę w to :shout: strona moja nie miała jakiejś kosmicznej oglądalności a zarobki z reklam adsense też marne.

EDYTA:

nic mi nie drgnęło na razie wszystko siedzi na 5 stronie nadal :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności