Skocz do zawartości

Filtr z 28 na 29 lipca w Google

Bestmedia

Rekomendowane odpowiedzi

Ja także mam na lekko pozycjonowanej stronie filterka na wszystkie frazy. Na oko stało się to właśnie w okolicach updatu. Pozycjonowałem na razie tylko preclami i zapleczem typu opisy itp. Dodatkowo dostało się subdomenie na której mam bloga z pewnej kilkumiesięcznej wyprawy (PR wzrósł o jeden). Wydaje mi się, że to właśnie jest spowodowane tym updatem bo straszny wysyp tych filtrów. Odczekam jeszcze z tydzień i zobaczymy :) Sklerozę mam, ale zdaje mi się, że na jedno słowo kluczowe wczoraj byłem w okolicach 50 miejsca a dziś 40... dodam jeszcze, że dowaliłem ostatnio (po filtrze) ok 4k punktów z e-weba.

• Odpowiedzi 923
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

1.Dla mnie to google dance związane z PR

2.Wyindexowywanie stron i bany czyli ucieczka linków uwzględniona przy aktualizacji PR

3.Obydwie rzeczy na raz

Z linkowaniem to nie ma chyba nic wspólnego mam domeny którym na testy dałem na jedną frazę 500k punktów i idą w górę a linkowane pomału z wartościowych w miarę stron posypały się jedna poza 900 druga poza 40 z top 3

u mnie podobnie, sporo domen z scisłego top poleciało w okolice 50 pozycji, wczoraj i dzis ten spadek odnotowałem. Domeny naprawde wiekowe niektóre, duzy BL, zadnych SWL na nich, ale dopalane tez SWL. Mam nadzieje ze to czkawka :D

Mamy już coś wspolnego , pozycje , około 50 wiec to potwierdza regułe :)

U mnie juz dwa tygodnie to sie utrzymuje... zle sie dzieje :D

Stronka ma ponad miesiac... linki pozyskiwane tylko recznie zadnych dopalaczy max 5 dziennie i pojechala kawal w dol..... mowi sie zycie :)

BlogSeo - Skuteczna Reklama BlogSeo - darmowa reklama w internecie czyli wszystko to co potrzebne do pozycjonowania

Blog Anglojezyczny Szukasz darmowych anglojezycznych stron na ktorych możesz umieścić swój link ? News - Press daje Ci taką możliość

Spokojnie, to tradycyjny burdel przy update PR. Nic nowego, przerabiane już wielokrotnie. Zadziwiające jest to, że tak jest od lat i to taka super-hiper:) wyszukiwarka a bałagan robi się po staremu. Już pisałem w innym wątku: mi nawet na unikalną w PL nazwę firmy strona poleciała pod 40 ;) Powyżej są wpisy z katalogów, spisów firm, itd. Bałagan jak zwykle, minie...Gorzej, że trzeba znów to wszystko tłumaczyć spanikowanym klientom, którzy nagle z topowych miejsc polecieli o 30-40 miejsc na dokładnie wszystkie hasła.

gazy przy ostatniej aktualce szukajki miałem sytuacje troche inna i chyba pare osób mało podobnie, frazy całkowicie wyleciały (robione na domene glowna) ale to dlatego że domena głowna sie wyindeksowała , podstrony były. Stresik trwał pare dni, wiec teraz mam nadzieje że będzie podobnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności