Skocz do zawartości

Filtr z 28 na 29 lipca w Google

Bestmedia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 923
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

przeglądając wyniki wyszukiwania zaobserwowałem ciekawą rzecz a mianowicie strony które dostały filtr dostały go wyłącznie na stronę główną, pozycjonowane podstrony mają się całkiem nieźle.

Czy ktoś może to potwierdzić? (nie mam strony w filtrze - wnioski wysuwam jedynie przeglądając wyniki)

rOOt

fasttony.es - reklama na facebook.com

Aplikacje facebook - tworzenie aplikacji na facebook.com

przeglądając wyniki wyszukiwania zaobserwowałem ciekawą rzecz a mianowicie strony które dostały filtr dostały go wyłącznie na stronę główną, pozycjonowane podstrony mają się całkiem nieźle.

Czy ktoś może to potwierdzić? (nie mam strony w filtrze - wnioski wysuwam jedynie przeglądając wyniki)

absolutnie nie. Poleciało wszystko w obrębie danej domeny. Poleciały dosłownie wszystkie, nawet najdziwniejsze kombinacje słów zawarte w treści strony. Tak jakby ta strona nie miała prawa pojawić się wysoko dla polskich fraz (geolokalizacja?)

nie, wszytskie pozycjonowane frazy nawet łączone z nazwa domeny czy firmy czyli takie wyniki powinny byc na 100% w top1, 2 są ponizej tej 4 podstrony

U mnie filtr poszedl na 2 domeny .com i jedna .pl. Domeny .com maja hosting w niemczech a .pl w polsce. Tak wiec ciezko jakies powiazania znalezc ...

Pozatym:

Zafiltrowane domeny .com: linkowane z SWL-i, bez zainstalowanego SWL-a na stronie.

.pl: linkowana z SWL-a, z linkami w stopce.

Inna domena .pl (bez filtra, dalej Top 1-5 pod wszystkimi frazami): 3 systemy SWL w stopce i linkowana z SWL.

Inna domena .pl (tez bez filtra, dalej Top 1-5 pod wszystkimi frazami): precelki, zaplecze, bez linkow z SWL-i.

Inne domeny .pl i .com tez mi sie trzymaja, niezaleznie czy byly w SWL-ach czy nie.

Estetyczna i trwała reklama - naklejki 3D oraz breloki - producent.

Rowery i narty Kraków - sprzedaż hurtowa i detaliczna.

Polecamy kamery sportowe i kamery ekstremalne Liquid Image.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności