Skocz do zawartości

Filtr z 28 na 29 lipca w Google

Bestmedia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 923
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Nie wiem czy ktoś to poruszał - czy dostaliście filtr tylko na domeny .pl, org.pl, net.pl itp, czy też na .org .com etc?

Mi polecialo wszystko z kolekcji, org.pl, com, pl eu :D

Zastanawiam sie, czy probowac 301 czy poczekac co sie dalej bedzie dzialo, ogolnie boje sie 301 bo jest niestabilny. Kiedys mialem 2 strony gdzies w top 20, puscilem z jednej 301 i zniknela a druga zajela rowno 1 pozycje. Pozniej omylkowo sciagnalem 301 i obydwie jak zniknely tak od 3 lat ich juz nie ma.

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

ja jeszcze czekam, choć coś tam sobie na boku kombinuję i sprawdzam. Jak coś z tego się uda to dam znać. Choć w tym przypadku naprawdę nie traktuję tego jako próbę wychodzenia z filtra, bo uważam że nie mamy do czynienia z filtrem. Jeśli te strony kiedyś wrócą to moim zdaniem wszystkie mniej więcej jednocześnie. Jeśli taka domena pojawi się dla zaznaczonej opcji: "Szukaj na stronach kategorii: język polski" to zapewne będzie oznaczało wielki come back :)

a moze łączyło je jedno nie były reklamowane przez system Google Adwords i w ten sposob nasz Wielki Brat chce zarobic troche kasy

Moje stronki były reklamowe w AdWords, co prawda nie za długo, ale fakt jest fakt :)

Druga sprawa- coś faktycznie drgnęło (ruszyło to zbyt wielkie słowo) - na niektórych frazach powracałem i kilka pozycji i teraz wahają się one w granicy +2 następnego dnia -2.... ale to i tak pozycje 50 - 60.... ;(

Ochrona Danych Osobowych - portal Administratora Bezpieczeństwa Informacji

Przepisy Kulinarne dla Ciebie - przepisy, porady, artykuły, nauka gotowania

No drgnelo cos ... u mnie zafiltrowane strony z 5-7 and 4 strone wskoczyly. Zobaczymy czy to nie tylko lekka czkawka filtra ...

A tak ogolnie moze by jakos ochrzcic tego filtra? Moze Lipcowe Tornado? :)

Estetyczna i trwała reklama - naklejki 3D oraz breloki - producent.

Rowery i narty Kraków - sprzedaż hurtowa i detaliczna.

Polecamy kamery sportowe i kamery ekstremalne Liquid Image.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności