Skocz do zawartości

Filtr z 28 na 29 lipca w Google

Bestmedia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 923
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

na 6 stronie strona stoi ale czuję, że będzie dobrze.

Ja na waszym miejscu nie robiłbym 301 bo to może prowokacja google :).

Jeśli strona nie zawiniła niczym to nie ma się co martwić :D

forum zdrowotne - dodaj ogłoszenie za darmo!

naprawiasz elektronikę? - dodaj ogłoszenie za darmo!

masz kwiaciarnię? - dodaj ogłoszenie za darmo!

Teraz dodatkowo ten sam serwis (widzę to na kilku różnych) zaczyna się pojawiać w TOP30 pod różnymi domenami. Chyba filtry im się sypią :D. Jak ktoś ma podpięte kilka domen pod ten sam serwis, niech sprawdzi. Ciekaw jestem czy tylko u mnie tak jest?

"Dopiero gdy wolna wola znowu zaskoczyła, przerwali bieg po torze przeszkód ich własnej konstrukcji."

Panowie nie prowokacja - jednak długo się nie nacieszyłem - nie było mnie weekend, dzisiaj wracam i domena znowu poza 50.

Tak jakby mi wyniki pobrało kilka razy z jakiegoś starego (szczęśliwie uchowanego) DC?? Dziwne, bo przez parę godzin pozycja była z sprzed filtra. Myślałem, ze już wróciło na stałe i szkoda - nie sprawdziłem jak na innych DC :/

Do tego kolejna domena wyleciała poza 50.

Nie wiem dokładnie kiedy, bo rzadko ją sprawdzam, ale na pewno było to w sierpniu, bo podczas wystąpienia pierwszego filtru 28/29 lipca domena się uchowała.

Pytanie: czy komuś poleciała słabo linkowana domena? Jeżeli tak, napisz też ile mniej więcej było linków i jakich.

Polecam moje pluginy do WordPress'a: WyPiekacz, Meta SEO Pack, User Locker, Google Integration Toolkit i wiele innych :)

Poradnik Webmastera ‰ Ostatnio na blogu:

PoradnikWebmastera-Blog.1.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności