Skocz do zawartości

Filtr z 28 na 29 lipca w Google

Bestmedia

Rekomendowane odpowiedzi

U mnie też strony powracają na swoje pozycje. Odbywa się to tak, że strona na daną frazę wypada w kosmos, aby później wrócić na swoją nową 91 pozycję w wynikach google :). Oczywiście czasem wchodzi na 70 pozycję, ale chodzi pewnie o to, że skoro wszyscy jesteśmy teraz na 40-90 pozycji, to nie ma tam już więcej miejsca :)

A tak na poważnie, to lipa z tym filtrem i tyle. Nie wiem, czy się doczekamy jakiejś poprawy. Mam jedna stronę, która nie spadła w wynikach na swoje frazy, ale co dziwne to to, że konkurencja również nie spadła :D.

Moje oczko w głowie, które pozycjonowałem SWL-em, katalogwami, preclami itd. również spadło w okolice 8 strony wyników. Powiem Wam szczerze, że wejścia na stronę są znikome, a było tak pięknie.

seowyszbanner.gif

• Odpowiedzi 923
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nic mi nie mów o wejściach na stronę....

Ja od czasu jak jestem w filtrze miałem tylko telefony od firm SEO, które proponują pozycjonowanie (nawet nie sprawdzili czy strona ma filtra..) a faktycznych telefonów od Klientów to przez ten czas miałem tyle co normalnie w jeden dzień jak byłem na pozycjach w TOP20 na sporo fraz.....

Marketing w sieci - da się ?

Ja od czasu jak jestem w filtrze miałem tylko telefony od firm SEO, które proponują pozycjonowanie (nawet nie sprawdzili czy strona ma filtra..)

To jak są tacy chętni do pozycjonowania tej strony to może im pozwól ;) I zobaczymy jak później będą tłumaczyli brak efektów :D

A tak na serio to nic nie wróciło i nic się nie zmieniło...

Proponuje zmianę przekierowania z "www" na bez lub odwrotnie, no i oczywiście zmianę linków i dolinkowanie nowej "wersji" :)

Nie mam tego filtra ale czy nie jest on wynikiem zmian algorytmu w części dotyczącej optymalizacji? Próbował ktoś zmienić coś na stronie pod tym względem? Bo macie odrobinę za długo ten filtr :)

nihil fit sine causa

a moje 2 domeny (adresy) się pojawiają w wynikach dla pl. Pozostałe symptomy są identyczne. Wyniki w kosmosie. Jedna wpadła jakiś miesiąc temu po tygodniu wyszła potem znowu i do dziś siedzi, druga tydzień temu.

Czy w przypadku waszych mały stron w sensie kilku podstron macie też ten problem?

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

też tak mam, że strona nie jest pokazywana w wynikach dla Polski. Zaraz po filtrze 28/29 tak nie bylo, a dzis sprawdzielem ponownie i juz tak jest.

Zatem po wpisaniu domeny w wynikach polskich brak ..w ogolnych jest

shit, shit i jeszcze raz SHIT a nie wyszukiwarka

coraz wiecej dziwnych bledow, jakies zawirowania ..wyniki wcale sie nie poprawiaja, wiec google schodzi na psy, tylko ze jest to niezauwazalne dla normalnych uzytkownikow bo i tak w czolowce zawsze ktos z konkurencji zostanie, choc niekonieczne lepszy :)

Dlatego google ma to głęboko gdzieś ...

Proponuje zmianę przekierowania z "www" na bez lub odwrotnie, no i oczywiście zmianę linków i dolinkowanie nowej "wersji" ;)

Nie mam tego filtra ale czy nie jest on wynikiem zmian algorytmu w części dotyczącej optymalizacji? Próbował ktoś zmienić coś na stronie pod tym względem? Bo macie odrobinę za długo ten filtr ;)

I co zadziałało to u Ciebie?

Tak jak napisałem nie mam tego "filtra".

O zmiany w optymalizacji się pytam ...

A przekierowanie zawsze u mnie było skuteczne w przypadku spadku na dalsze podstrony i dawało efekty w przeciągu tygodnia rzadziej dwóch.

Bo nie od dziś wiadomo że google traktuje stronę z www jako subdomenę ;) Więc takie przekierowanie można potraktować jako "zmianę" domeny z zachowaniem starego adresu ;) Warto sprobować, przecież strona i tak jest w pewnym sensie "martwa". Nie ma co czekać na ścięcie ....

E: "nie mam" - nie mam i nie miałem ;)

nihil fit sine causa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności