Skocz do zawartości

Filtr z 28 na 29 lipca w Google

Bestmedia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 923
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Bylem osobiscie, oczywiscie mnie olali, oni maja gleboko, ze dzieki nim teraz kilkaset osob stracilo zrodlo

dochodow.

patrzysz TYLKO ze swojej perspektywy.

hm.... kilkaset osób straciło źródło dochodów ? W przyrodzie nic nie ginie inni awansowali na pozycje i teraz oni zarabiają.... i wychwalają Googla pod niebiosa......

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

ale jakie maile, jakie infolinie? Panowie, kto mieczem wojuje..... To tak jakbysmy dzwonili do prokuratury ze nas policja na kradziezy lizaków zatrzymała;) Tez poleciały mi www, straciłem kase no ale wyciagamy wnioski. I jak tak dalej bedzie zmienic braze lub zdywersyfikowac usługi

Dziś mi poleciała domena, która miała 2 miesiące(sklep) 2tys unikalnych produktów(treść), 8 linków na ..

co znaczy poleciała ? filterek w kosmos ? filterek na około czwartą stronę ?

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

patrzysz TYLKO ze swojej perspektywy.

hm.... kilkaset osób straciło źródło dochodów ? W przyrodzie nic nie ginie inni awansowali na pozycje i teraz oni zarabiają.... i wychwalają Googla pod niebiosa......

Dokladnie tak, i te kilkaset osob, ktore na tym skorzystalo pocieszy sie do czasu az oni poleca a na ich miejsce nastepni wejda. Podobno internet to przyszlosc i wogole wspiera rozwoj gospodarczy - i tak by bylo, gdyby nie google, ktore niszczy wszystko dookola...

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

..

Podobno internet to przyszlosc i wogole wspiera rozwoj gospodarczy - i tak by bylo, gdyby nie google, ktore niszczy wszystko dookola...

internet to przyszłość ? Jak może być przyszłością coś co jest tak kruche ? Jak można pokładać swoją finansową przyszłość z internetem ?

Przecież to coś może zostać w KAŻDEJ chwili sparaliżowane i to dość skutecznie. Botnety tak opanowały internet, że wystarczy kilka pstryków i na jakiś czas leży całe google....cały internet.... kwestia tylko wyboru celu....zasięgu itp

M

nie chce zapeszać, ale chyba mam wiadomość, która w obecnej sytuacji jest przełomowa. Jakiś czas temu znalazłem ten wątek:

https://groups.google.com/group/Google_Webm...862bef412dd859e

i niby nic tam się wielkiego nie dzieje, ale te parenaście dni temu sprawdziłem obie podane tam strony i nie pojawiały się w opcji: "Szukaj na stronach kategorii: język polski". A dziś patrzę i... SĄ! Zarówno calineczka.eu i wczasywpolsce.pl. A na pewno ich nie było i miały identyczne objawy jak wszystkie moje strony, które wypadły.

No i wydaje mi się, że to pokazuje, że te strony zostały poprawione przez kogoś z Google ręcznie! A zatem potwierdzenie, że to BUG? I co teraz? Trzeba chyba zasypać Google adresami naszych stron:) I niech poprawiają co popsuli!

nie chce zapeszać, ale chyba mam wiadomość, która w obecnej sytuacji jest przełomowa. Jakiś czas temu znalazłem ten wątek:

https://groups.google.com/group/Google_Webm...862bef412dd859e

i niby nic tam się wielkiego nie dzieje, ale te parenaście dni temu sprawdziłem obie podane tam strony i nie pojawiały się w opcji: "Szukaj na stronach kategorii: język polski". A dziś patrzę i... SĄ! Zarówno calineczka.eu i wczasywpolsce.pl. A na pewno ich nie było i miały identyczne objawy jak wszystkie moje strony, które wypadły.

No i wydaje mi się, że to pokazuje, że te strony zostały poprawione przez kogoś z Google ręcznie! A zatem potwierdzenie, że to BUG? I co teraz? Trzeba chyba zasypać Google adresami naszych stron:) I niech poprawiają co popsuli!

Potwierdzam, też śledziłem ten wątek i sprawdzałem kiedyś te domeny...

Też widzę, że wróciła...

Moje stoją w miejscu (>TOP40)...

Marketing w sieci - da się ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności