Skocz do zawartości

SEO hosting - Allegro

Ptaq

Rekomendowane odpowiedzi

Ja natomiast mam nie mały problem bo nie mogę na niego oddelegować domen z godaddy.

Z regionalkami nie miałem problemu ale jak chciałem wpiąć pod DNS ich firmy globalki to już wywalalo error.

globalek mam parę a większosci to regionalki i ogolnie mowiac domeny krajowe wiec dałem sobie spokój.

być może niedługo hurtem będe brać info w godaddy więc będe musiał w tej sprawie gadać z adminem.

Podsumowując co do globalnych (com.info) serwer ma jakieś problemy ale nie wiem czemu...

Pozdrawiam.

Oferta naprawdę atrakcyjna - porówywalnej w Polsce za kwotę 90,00zł / netto nie znajdziemy -

głównie chodzi mi tutaj o unikalne IP , ale mimo tego nie przekonałem się do oferty, ponieważ

mogę mieć IP na wielu wielu różnych klasach, a nie tylko czterech , na zagranicznych serwerach

po 2 x tańszej cenie.

Jetem zwolennikiem Host Nine ( H9 ) , u którego za najtańsze ressellerskie konto

płacę zaledwie:

19,95 $ co daje około 45,00zł .

a ramach tego konta mogę sobię wybierać Data Center z całego świata

(Stany Zdjednoczone, UK, Australia itp.) , co daje bardzo dużą odległośc

między kolejnymi IP (ine klasy itp.) a na bardzo dobrym pingu mi nie zalezy ,

bo nie tworze portali , lecz vortale tematyczne pod zaplecza oraz adsense.

Kampania PPC w Google Adwords?

Każdy nowy klient otrzymuje + 100 PLN gratis!

Posiadam certyfikat - Qualified Google Advertising Professional

adwords-prof.jpg

Design Position

Pozycjonowanie Kraków

#tel: +48 501 050 058

#skype: designposition

#email: biuro@designposition.eu

www.designposition.eu

i ile masz tych IP w tym H9 ?

Dopiero kupuje (chyba) :)

Ale mówimy tu o shared ip w cenie. Bo analizując:

Kupujesz resellera w H9 i subkonta możesz zakładać w 11 DC na całym świecie, każde DC dysponuje X serwerami. Ilość kombinacji i szans uzyskania różnych IP jest bardzo duża. W teorii to może być sporo ponad 300 IP, jak nie więcej.

404.tf

• 2 tygodnie później...

Witam. Fajnie, że zainteresowała Was nasza oferta i miło, że prawie same pochlebne opinie :-)

Ja natomiast mam nie mały problem bo nie mogę na niego oddelegować domen z godaddy.

Z regionalkami nie miałem problemu ale jak chciałem wpiąć pod DNS ich firmy globalki to już wywalalo error.

globalek mam parę a większosci to regionalki i ogolnie mowiac domeny krajowe wiec dałem sobie spokój.

być może niedługo hurtem będe brać info w godaddy więc będe musiał w tej sprawie gadać z adminem.

Podsumowując co do globalnych (com.info) serwer ma jakieś problemy ale nie wiem czemu...

Pozdrawiam.

Nie za bardzo wiem dlaczego tak się dzieje - jednak problem ten został w pewien sposób ominięty tydzień po zgłoszeniu tego przez jednego z naszych użytkowników.

Tiaa

no limits = ściema

Na starcie przydzielamy limity 10GB/20GB jednak na życzenie uruchamiamy konto bez limitów miejsca i transferu - oczywiście w granicach rozsądku. Gdy nadużywasz zaufania, którego ci udzielamy - to interweniujemy tzn. kontaktujemy się i ustalamy szczegóły. Brak limitów baz MySQL oraz przypinanych do serwera domen. Dostęp do CRONa

ale mimo tego nie przekonałem się do oferty, ponieważ

mogę mieć IP na wielu wielu różnych klasach, a nie tylko czterech , na zagranicznych serwerach

po 2 x tańszej cenie.

Możliwe, że tak... jednak my staramy się jak najbardziej uprościć życie dla ludzi SEO. Wszystkie 32 adresy IP są dostępne z poziomu jednego konta FTP , a zmiana IP dla domeny to TYLKO JEDNO KLIKNIĘCIE myszki.

No i to tyle... 2-tygodniowy test konta jest darmowy także wszystkich chętnych zapraszamy do skorzystania!

Hosting dla SEO -> https://www.seolite.pl

macie w ofercie mniejsze paczki ? 1/2 z tego czy nawet 1/4 ?

Niestety nie... wynika to z pewnych ograniczeń systemu Direct Admin.

Po drugie masz zakaz dodawania perfidnego spamu (generatory,wiki itd) gdyż bez powodu może to zostać usunięte.

Z tym "bez powodu usunięte" to też nie jest do końca tak. Na 100% najpierw skontaktujemy się z użytkownikiem. Jesteśmy firmą, której zależy na Kliencie - no i nie ma co ukrywać na pieniądzach, które u nas zostawia. Na bank żadna strona nie zostanie usunięta bez wcześniejszego kontaktu.

a jak jest z wytrzymywaniem obciazen? jak np wrzuce strone na joomli albo mdpro i bedzie np z 1-2k uu dziennie to utrzyma mi stronke czy bedzie problem? a np drupal do 10k uu dziennie? oczywscie wszystko cachowane, ale wiadomo ze cms obciazaja...

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

a jak jest z wytrzymywaniem obciazen? jak np wrzuce strone na joomli albo mdpro i bedzie np z 1-2k uu dziennie to utrzyma mi stronke czy bedzie problem? a np drupal do 10k uu dziennie? oczywscie wszystko cachowane, ale wiadomo ze cms obciazaja...

Co do szybkości łącza to raczej nie będzie z tym problemów - średni ping z naszego serwera do wp.pl to 15ms. Serwer jest przypięty bezpośrednio do bardzo szybkiego łącza ATM w Polsce. Co do obciążenia procesora i dysków to obecnie nie ma z tym żadnego problemu. Istnieje możliwość, że w przyszłości niektóre strony będą przeciążać system. Jednak będziemy starali się nie dopuszczać do takich sytuacji stale monitorując obciążenie systemu, namierzając skrypty które wywołują przeciążenia i oczywiście interweniując. Wraz ze wzrostem ilości domen i skryptów na serwerze będziemy rozbudowywali serwer o nowe, szybsze podzespoły.

Jednakże serwer jest przewidziany dla firm/osób zajmujących się SEO i nastawiamy się w większości na odwiedziny robotów - także stawianie na nim serwisów typu download.com czy pudelek.pl nie jest mile widziane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności