Skocz do zawartości

Co się dzieje z seo netem?

Rekomendowane odpowiedzi

Nieprawda, że olewają system. Po prostu nie wypowiadają się publicznie, chociaż nie bardzo rozumiem czemu.

System działa bardzo dobrze.

Nie wypowiadają się nawet prywatnie skoro nie można się z nimi skontaktować... A system nie działa najlepiej skoro nie można nowych domen dodać od prawie tygodnia...

To co miałem dodać do seo.net dodałem do Gotlink. Zobaczymy co z tego będzie.

W Gotlinku trochę brak mi jasnego wrozu na przyznawanie punktów!

Niestety ich system nie działa bardzo dobrze.

Skasowane konto bez powodu. I bez powiadomienia.

A domeny stare zostały w systemie i nie moge dodac do nowego konta.

a9177b36246d7ce96fa698c9971dd36b.png

Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny.

adwokat częstochowa - Radca prawny Grzegorz Ledwoń. Pomoc w sprawie odszkodowania.

Strony mi się aktywują i działają bez problemu. Jak mam coś do krupka pisze na gg i zawsze mi odpowiada. Piszcie na forum on na pewno to czyta i jak jest problem to pewnie sprawdzi gdzie leży przyczyna i ewentualnie to poprawi. To, że nie odpowiada akurat tobie ? cóż sam wiem jak to jest jak się czyta wciąż te same pytania i pracuje jednocześnie nad tym samym problemem aby go roziąząć jak najszybciej.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Nie mam problemu z seo net.

smiga, pobiera, dopala idealnie.

Krupek wyjechal na pare dni.

Ale na gg jest zawsze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności