Skocz do zawartości

35 000 000 milionów

tjay99

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Na lotto.pl:

W losowaniu nr 4567 z dnia 2008-07-29 wygrane są w trakcie naliczania.

...zawsze już kilka minut po północy było wiadomo czy ktoś trafił szóstkę, a teraz naliczają, naliczają i naliczają... chyba opodatkowanie ;)

boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe

... kto to cholera losował ;)

Ja też mam nadzieję, że to pomyłka i jutro (w zasadzie dzisiaj) pojawi się jakieś sprostowanie i numery takie jak mam na kuponie :excl:

Wiadomo już, że 4 osoby poprawnie wytypowały 6 liczb.

Być może Ziemia jest piekłem innej planety...
Japonia | jQuery plugins | Restauracje japońskie

Rachunek prawdopodobieństwa jest okrutny w przypadku lotto.

Było pytanie co byśmy zrobili gdybyśmy wygrali. Ja bym zakupił nieruchomości na obrzeżach dużych miast. A resztę bym przeznaczył na pozycjonowanie strony pod hasło "google", żeby być wyżej niż samo google - tak dla czystej satysfakcji ;)

Wymienię się linkiem tekstowym

A resztę bym przeznaczył na pozycjonowanie strony pod hasło "google", żeby być wyżej niż samo google - tak dla czystej satysfakcji

taa marzyciel

A co do losowania to puczytajcie conieco o rachunku prawdopodobienstwa a nie kazyd tutaj marzy ze mu sie uda, chcecie pieniedzy? To brac sie za zakladanie firm czy tez realizacje wlasnych pomyslow i kasa przyjdzie znacznie szybciej niz wygrana w lotto.

Używaj Cuilla i Hakii

Rachunek prawdopodobieństwa swoją drogą, ale jednak ktoś wygrywa ;) Ja tam trafiłem dwa numerki, na trzy postawione zakłady ;) Czyli po marzeniach, czas znowu dodawać wpisy do preclów i liczyć centy w Adsense :)

[

dreamhost.com] - różne losowe IP, darmowa domena globalna wszystko za 22,4$ ROK. Maksymalna możliwa zniżka na kod: FORUM_PIO

Informacje przedpremierowe o grze komputerowej

GTA V na PC

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności