Skocz do zawartości

Super Domeny polskie: plhp.pl i inne - zapraszam :)

www.krukus.pl

Rekomendowane odpowiedzi

ja podałem drogadomena.pl, argumentacja wyżej w moim poście, Twoje nazwy to pionki, przy tej nazwie i nie wspomne co na niej można stawiac :)

Przepraszam, z czym to się ma kojarzyć? Z odstraszczem rejestracji domen? Nikt nie chciałby mieć takiej domeny - ludzie nie lubią drogich rzeczy. Najchętniej wszystko braliby za darmo :)

i dlatego Twoje całe tutaj gadanie jest puste... najśmieśzniejsze jest to, że sam to napisałeś...

Wyjaśnij co masz na myśli.

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

co tu wyjaśniać? chcesz coś opchnąć po wyższej cenie niż jest to dostepne dla wszystkich na rynku i to osobom, które (jak to ująłeś) najchętniej wszystko braliby za darmo...

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

krukus.pl mysli ze jak zarejstruje mało ciekawe domeny

ze względu na alexe dla domen .com to sprzeda je bardzo drogo.

Gdyby te domeny byłyby warte więcej niż 10 zł to juz byłyby dawno zarejestrowane.

a9177b36246d7ce96fa698c9971dd36b.png

Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny.

adwokat częstochowa - Radca prawny Grzegorz Ledwoń. Pomoc w sprawie odszkodowania.

co tu wyjaśniać? chcesz coś opchnąć po wyższej cenie niż jest to dostepne dla wszystkich na rynku i to osobom, które (jak to ująłeś) najchętniej wszystko braliby za darmo...

Hehehehehehe - dobrze to powiedziałeś, nawet bardzo dobrze. Tylko że ja Wam nic opychać nie chce :) gdybym miał te domeny sprzedawać to nie tutaj - wiadomo że jeśli ktoś by je chciał kupić to najpierw by mnie zniechęcił do tego że jest wnich jakikolwiek sens. Towar jest dostępny dla klienta dopóki jest na półce. W tym przypadku towaru już na półce nie ma a właścicielem towaru jestem ja. To jest tak samo jak znieruchomościami. Kupujesz tanio, sprzedajesz drogo. O to przecież głównie w tym interesie chodzi :)

krukus.pl mysli ze jak zarejstruje mało ciekawe domeny

ze względu na alexe dla domen .com to sprzeda je bardzo drogo.

Gdyby te domeny byłyby warte więcej niż 10 zł to juz byłyby dawno zarejestrowane.

Myślenie w kategoriach: może mi się uda ale może chyba jednak nie. Jeśli coś ma Ci się udać to tu i teraz a nie za 10 lat. Bo za 10 lat to umrzesz i nic nie zrobisz. Gdyby dziewica przez całe swoje życie myślała tylko jak stracić a przy okazji: jak strace to juz nie bede miala to byla prawdopodobnie nieszczesliwa stara panna.

tyle że akurat w przypadku nieruchomości to jest więcej chętnych na kupno niż jak to ująłeś - towaru na pólce, w przypadku domen, jest zupełnie odwrotnie :)

sprzedasz drogo, fajnie

dla mnie są one mniej warte niż te, które dziś mogę sam kupić, dlaczego? jak już pisałem, więcej miał bym zachodu przy uzyskaniu własności z tymi kupionymi od Ciebie, niż bezpośrednio u źródła, a czas kosztuje :)

- Reklama -

tyle że akurat w przypadku nieruchomości to jest więcej chętnych na kupno niż jak to ująłeś - towaru na pólce, w przypadku domen, jest zupełnie odwrotnie :)

sprzedasz drogo, fajnie

dla mnie są one mniej warte niż te, które dziś mogę sam kupić, dlaczego? jak już pisałem, więcej miał bym zachodu przy uzyskaniu własności z tymi kupionymi od Ciebie, niż bezpośrednio u źródła, a czas kosztuje :)

To pewne: czas to pieniądz.

To możliwe: że zarejestrujesz dla siebie lepsze domeny.

To niemożliwe: że wszystko najlepsze domeny są zarejestrowane.

ja tam ogolnie to nie jestem w temacie, ale ze tak sie zapytam to jaki wplyw ma alexa dla domeny .com na domene .pl ? bo jak dla mnie to rownie dobrze moge powiedziec ze wp.pl ma wysoki PR i jak zarejestruje domene wp.szczecin.pl albo asWPfds.pl to tez bede mial wysoki PR :|

To niemożliwe: że wszystko najlepsze domeny są zarejestrowane.

no tu masz oczywiście rację, te najlepsze są ciągle niezarejestrowane i czekają na odkrycie :]

Powiedz mi jeszcze czy Krzysztof Kolumb Amerykę odkrył w naszej erze czy przed nią? Z tego co pamiętam było to dosyć późno. Dziwnym pozostaje że nikt wcześniej przed nim jej nie odkrył :)

ja tam ogolnie to nie jestem w temacie, ale ze tak sie zapytam to jaki wplyw ma alexa dla domeny .com na domene .pl ? bo jak dla mnie to rownie dobrze moge powiedziec ze wp.pl ma wysoki PR i jak zarejestruje domene wp.szczecin.pl albo asWPfds.pl to tez bede mial wysoki PR :|

Dodałeś literki w śródek i co CI to daje. Czy to nazywasz oryginalnym nazewnictwem? jeszcze lokalne rozszerzenia - kto to wpisze? kto tego będzie szukał?

zawitaj na di.pl :) tam Ci wycenia, oswieca i zrozumiesz ze jak ktos Ci proponowal 500zl za te domeny to winnes je oddac z pocalowaniem w reke.

Najważniejsze jest to że właściciel Allegro nie pytał się innych o ich zdanie :)

www.krukus.pl w tym momencie już się ośmieszasz!

Sztuką jest umiejętność śmiania się z samego siebie. Powinieneś wyciągnąć z tego lekcję.

Powiedz mi jeszcze czy Krzysztof Kolumb Amerykę odkrył w naszej erze czy przed nią? Z tego co pamiętam było to dosyć późno. Dziwnym pozostaje że nikt wcześniej przed nim jej nie odkrył :)

dlaczego dobierasz sobie tak głupie przykłady?

Kolumb odkrył Amerykę dla europejczyków, świat nie kończył sie wtedy na nich, przed rdzennymi mieszkańcami Kolumbek nic nie musiał odkrywać...

edit:

Dodałeś literki w śródek i co CI to daje. Czy to nazywasz oryginalnym nazewnictwem? jeszcze lokalne rozszerzenia - kto to wpisze? kto tego będzie szukał?

a Ty w wiekszości swoich domen co zrobiłeś? dodałeś nie tylko literki, ale i całe wyrazy...

- Reklama -

Dziwnym pozostaje że nikt wcześniej przed nim jej nie odkrył :)

błąd,

odkrył ale nie poinformował i nie zrobił wokól tego szumu ;P

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności