Skocz do zawartości

Edytor wysiwyg - problem

Pozycjoner.pro

Rekomendowane odpowiedzi

Zobacz pod inną przeglądarką, zobacz w ustawieniach przeglądarki czy nie masz włączonych dziwnych opcji.

A poztym to szklana kula padła. A i antyvirusy na pewno nie mają tu do rzeczy.

Aplikacje internetowe, systemy wspomagające SEO, programy pod Windows i Linux, info na https://shad.net.pl - dopisz się do Katalogu Firm

Pseudo programy wirusowe czasami lubią polokować tu i tam więc jakieś szanse bym widział na to że to program anty wirusowy. ALe skoro wyłączony to nie wiem.

Sprawdz na IE

Sprawdz na Firefox

Sprawdz na Opera

miałem kiedyś podobny problem z mambo, niestety taki urok tych systemów, nie trzeba reinstalowac całego systemu, wystarczy że wejdziesz w panelu admina na edytor, wyłaczysz go, zapiszesz ustawienia, i właczysz ponownie, ewentualnie przełaczyc na inny jezeli jest dostrepny w systemie i znowu działa, nie wiem czemu tak jest... ale to pomaga

mi ostatecznie pomogło wogóle zainstalowanie innego edytora wysiwyg, do mambo jest ich sporo dostepnychm, dodałem nowy modul i już potem problem sie nie pojawiał, widocznie te oryginalne w systemie coś nie stykają zarówno w jomala jak i mambo :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności