Skocz do zawartości

Rozbudowa strony, blog czy Presell?

Brizu

Rekomendowane odpowiedzi

Oto mam takie pytanie.

Mam w firmie dosyć dużo tekstu instrukcje, porady, opisy sprzętu reklamy itp.

Zastanawiam się co z tym zrobić. Czy umieszczać to na stronie i rozbudowywać stronę?

Czy raczej stworzyć coś na zasadzie bloga czy presella i umieszczać tam te teksty tworząc coś w "rodzaju" zaplecza i linkować stamtąd na stronę firmową?

Czy może umieszczać te teksty na jakieś inne precele i stamtąd linkować do swojej strony?

W sumie myślę że mógłbym stworzyć w miarę ciekawe miejsce gdzie dowiedzieć się można bardzo specjalistycznej wiedzy pytanie tylko czy robić to na serwerze firmowym czy gdzieś indziej?

Jeżeli ktoś może odpowiedzieć na pytanie albo coś poradzić to z góry dzięki.

P.S. Dzięki temu forum moja strona jest w pierwszej 3 na frazy na których mi zależy i ma PR 1 co uważam z duży sukces. ( Co prawda wcześniej byliśmy na miejscu 5-7 no ale zawsze jest jakiś sukces ) Pozdrawiam więc wszystkich na tym forum szczególnie piszących poradniki w "Dla początkujących"

Brizu.

Tibia Libera Serwer Społeczności Polskiej na Liberze

Czy raczej stworzyć coś na zasadzie bloga czy presella i umieszczać tam te teksty tworząc coś w "rodzaju" zaplecza i linkować stamtąd na stronę firmową?

zrób serwis "wspierający" będzie z tego więcej korzyści

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zrób tak jak pisał Beerbant, jeśli są to naprawdę wartościowe i unikalne arty to szkoda je marnować na precle. W ten sposób zrobisz sobie bezpieczne zaplecze :)

Np.Tego typu rzeczy:

"...Numer dyszy należy podzielić na dwie części 5 i 17. I tak 5 należy pomnożyć przez 10 i otrzymamy kąt pod jakim ciecz ( w laboratorium jest to woda ) wydostaje się z dyszy czyli 50 stopni a 17 to pole powierzchni otworu dyszy w tysięcznych cala czyli 0,017 ''.Jak wykorzystać praktycznie ta wiedzę?..."

Myślę że unikalne bo sami je piszemy.

Dzięki wielke za pomoc.

Brizu.

Tibia Libera Serwer Społeczności Polskiej na Liberze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności