Skocz do zawartości

Jakie strony w systemie linków stałych?

pracadlaciebie

Dobre strony czy smietniki?  

33 użytkowników zagłosowało

1. 1. Śmietniki czy dobre strony?

• Tylko wartościowe strony
      9
    • Śmietniki
      6
    • Wartościowe strony z dobrą punktacją/ śmietniki poobcinane
      9

Rekomendowane odpowiedzi

- wartościowe stronki, które wyglądają schludnie, mają unikalne treści (od czasu do czasu sprawdzanie czy się nie zamienił w śmietnik po aktywacji)

- aktywacja konta 1-2 godzin

- intuicyjny panel użytkownika

- ilość punktów zależna od BL, PR linków wychodzących

- linki wychodzące - opcja przy której można szacunkowo ustawić do jakich serwisów można dodawać linki (mniej linków wychodzących - więcej punktów, dużo linków wychodzących - mniej punktów)

Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was.

Dziękuję za odpowiedź.

Jedynym problemem jest właśnie Wasz stosunek do serwisów na jakie powinien się nastawiać system.

Powoli się klaruje, wolicie dobre zaplecze niż śmietniki :mellow: niezależnie od ilości.

Zapraszam do udziału w ankiecie oraz dalszych wypowiedzi. Proszę się nie wstydzić :)

jakie strony ?

jak dla mnie wszystko zależy od systemu, jeżeli jakiś system bazuje na śmieciach to z naszej strony nie opłaca nam się dodawać do niego wartościowej strony bo dostaniemy linki na śmieciach

dla wartościowych stron polecam linkme elite dużo stron i jest moc z tego systemu

warto zapoznać się z każdym system i opiniami na jego temat, jakie strony akceptuje

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

1 wrzesnia startuje nowy system, będą to linki stałe, już podpowiem że nie będzie się opierał na site, poczekajcie bo naprawde warto :mellow: na początku ciekawe konkursy i sporo kasy do zgarnięcia za samo uczestnictwo w systemie które oczywiście będzie darmowe.

Dlatego piszcie co chcecie w takim systemie, wszytskie Wasze wskazówki są cenne i jest jeszcze troche czasu na to by wziąc je pod uwage. Na bieżąco monitorujemy co się teraz dzieje w naszej branzy, mamy nadzieje że nasz produkt spełni Wasze oczekiwania

pozdrawiam

adek

adek pewne ciekawe rozwiązanie zaczerpnięte z SD widzę, ale menu panelu jeszcze mniej czytelne niż u jeża.

"śmietnikom mówimy stanowcze NIE ;)" - to co tam robi kategoria tematyczna "...Wikipedie..." ;)

Jeszcze miesiąc miejmy nadzieje, że prace ruszą ostro nad usability.

Trzymam kciuki za nowy system stały :excl:

moim zdaniem site w ogóle nie powinno sie liczyć do punktów (ew. mogłaby być tylko jakaś drobna premia)

bo co z tego że strona ma 100.000 podstron jak to jest jakiś zwykły śmietnik

po za tym utrzymanie dużych stron też kosztuje, czasu i pieniędzy, przez co systemy nie są wcale takie zupełnie darmowe :]

wolałbym mieć link z małej dobrej strony niż z 10 spamiarek do nabijania punktów

Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone

praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą
dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna

Według mnie zarówno wartościowe dobre strony jak i śmietniki odpowiednio zgrupowane w kategorie aby każdy mógł sobie wybrać z czego chce mieć linki. Oczywiście dobre strony odpowiednio ocenione aby to się opłacało dodającemu. Za śmietniki oczywiście odpowiednio mniej punktów.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności