Skocz do zawartości

Pytanie odnośnie własnego zaplecza

Rekomendowane odpowiedzi

w ciagu ostatnich dni przejrzałem owe forum i doszedłem do wniosku iż autoblogów nie ma sensu wstawiać gdyż ban jest niemalże pewny. Postanowiłem postawić mniej stron lecz bardziej wartościowych , mianowicie:

Stawiać blogi z unikalną treścią wszystkie o danej tematyce po powiedzmy 5 wpisów z linkami w środku , każdy po około 500 znaków. Takich stron w wolnym czasie powiedzmy uda się postawić wraz z napisaniem tekstów 3 dziennie. Po miesiącu będzie ich około 100 , całość na kilku domenach , częsc na domenach , reszta na subdomenach , na około 30 adresach IP. Linkowanie bloga poprzez link do każdego wpisu na stronie głównej w menu + katalogowanie + linkowanie blogów między sobą.

Pytanie jest takie ile takich blogów trzeba , każdy powinien uzyskać PR 2 przy takim linkowaniu ( jeżeli się mylę proszę mówić ) aby można było to nazwać w miare dobrym zapleczem ? proszę o ewentualne uwagi i sugestie na temat tego jak zbudować dość mocne zaplecze pod jedną tematykę. Proszę też napisać czy mozliwe jest aby google pobanowało takie blogi jak każdy będzie zawierał po 5 napisanych przeze mnie tekstów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności