Skocz do zawartości

Nowy rodzaj katalogu stron

MMP

Czy byłbyś chętny nim administrować?  

49 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy byłbyś chętny nim administrować?

• Tak
      33
    • Nie
      7

Rekomendowane odpowiedzi

Zgadza się, instaluje się go na serwerze.

Jest to po prostu mój wymóg, tak by zainstalowany katalog miał od razu wartość seo. Chcę uniknąć setek tematów w tym dziale, "nowy katalog, pr:0, site:0".

Jeden katalog ma zwiększać automatycznie zwiększać wartość innych, więc jakby były stawiane na nie wartościowych domenach automatycznie obniżała by się wartośc innych.

Osoby które chcą zostać betatesterami a nie mogę spełnić któregoś z warunków, to niech po prostu postawią pustą domenę z plikiem index.html,(+jakaś treść na niej) zaindeksują, zdobędą linki to będziemy mogli porozmawiać ;)

stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Okej, w związku z tym ze betatesterzy zostali zebrani mogę zamknąć temat, otworzę/napisze nowy gdy system wkroczy w kolejną fazę publikacji.

Jeżeli ktoś ma ciekawy katalog, (sub)domene (czyli jakiś pr, backlinki, site) to dalej może się zgłaszać na priv, coś możemy ugadać.

stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności