Skocz do zawartości

portfolio + darmowe szablony + blog

Flanker

Rekomendowane odpowiedzi

...Na ranking.pl można zobaczyć najpopularniejsze 10 przeglądarek i się właściwie do nich ograniczyć. Nie ma sensu patrzeć na inne, bo im serwer zajedziecie :]

spookypld nie wiem czy czytałeś wszystkie wypowiedzi, ale to właśnie o problem dwiema wersjami IE tu się rozchodzi.

garyoldman niestety posiadam tylko jednego kompa, a jeśli chodzi o wirtualną maszynę to nie znam się na tym za bardzo.

Dzięki screenowi wiem najprawdopodobniej o jaki błąd chodzi (dziwne, że IE7 nadal źle interpretuje min-height...), muszę w wolnym czasie złapać kogoś z tą wersją przeglądarki na gg i poprosić o sprawdzenie wprowadzonej poprawki ;)

katalog sklepów - darmowy katalog PR4 porady, artykuły, produkty.

Atrakcje turystyczne - wyjade.pl

...Na ranking.pl można zobaczyć najpopularniejsze 10 przeglądarek i się właściwie do nich ograniczyć. Nie ma sensu patrzeć na inne, bo im serwer zajedziecie :]

spookypld nie wiem czy czytałeś wszystkie wypowiedzi, ale to właśnie o problem dwiema wersjami IE tu się rozchodzi.

garyoldman niestety posiadam tylko jednego kompa, a jeśli chodzi o wirtualną maszynę to nie znam się na tym za bardzo.

Dzięki screenowi wiem najprawdopodobniej o jaki błąd chodzi (dziwne, że IE7 nadal źle interpretuje min-height...), muszę w wolnym czasie złapać kogoś z tą wersją przeglądarki na gg i poprosić o sprawdzenie wprowadzonej poprawki ;)

Hmm.. Myślałem że chodzi ci o to, że jedziesz na Lunuxie.

Możesz ściągnąć Mathona, on działa na silniku IE7, tylko nie wiem czy będzie działał bez IE7 zainstalowanego jako IE7. No w każdym razie są inne możliwości, ale widzę, że tobie wcale na tym nie zależy.

Pozdrawiam.

P.S. Jakbyś się jednak rozmyślił, to tu masz linka : https://www.tech-recipes.com/rx/1188/ie7_us...6_ie7_together/

Używałem jakiś czas temu "nieinstalacyjnej" IE6 mając już IE7 na kompie i zauważyłem, że ten właśnie IE6 nie wyświetla stron tak jak prawdziwy IE6 więc nie stosuje już takiego rozwiązania. Według mnie idealnym rozwiązaniem w Twoim przypadku jest zainteresowanie się Virtual PC który za darmo ściągasz ze strony Microsoft'u ----> Virtual PC a anstępnie pobrać odpowiednie obrazy również z ich strony ----> obrazy Nie używałem bo akurat mam starego kompa do testowania, ale z tego co się orientuje jest to darmowe i najlepsze rozwiązanie.

EDYTA:

O takim rozwiązaniu wspomnieli również na blogu który podał spookypld.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności