Skocz do zawartości

poszukiwana wtyczka do WP

sirkus

Rekomendowane odpowiedzi

Może to:

<!-- Start Of Script Generated By WP-PostRatings 1.20 -->

Metoda poszukiwań pluginu wygląda mniej wiecej zawsze tak:

1)Coś nam sie podoba w jakims WP

2)Odnajdujemy fragment HTML który odpowiada za tą cześć

3)Szukamy komentarza w tresci HTML, jak nie ma komentarza to może na podstawie CSS-a sie uda znaleźć ;)

Cos takiego nazywa się Post Star Rating. Miałem tą wtyczkę na jednym ze swoich blogów kiedyś, ale sprawdź, czy to działa z nowym WP.

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

Może to:

<!-- Start Of Script Generated By WP-PostRatings 1.20 -->

Metoda poszukiwań pluginu wygląda mniej wiecej zawsze tak:

1)Coś nam sie podoba w jakims WP

2)Odnajdujemy fragment HTML który odpowiada za tą cześć

3)Szukamy komentarza w tresci HTML, jak nie ma komentarza to może na podstawie CSS-a sie uda znaleźć :)

hehe kurde coś się dzisiaj niewyspałem bo nigdy bym na tak prosty pomysł nie wpadł, a szukałem tego długo :)

dzięki Wam za pomoc :soczek:

• 2 tygodnie później...

Dołącze sie do pytania ale jezeli chodzi o inna wtyczke, do sprawdzania unikalnosci artykulu.

Innymi słowy do sprawdzania czy dany tekst/artykul jaki zamieszcza uzytkownik nie jest juz zaindeksowany w google. Jeżeli jest to np. WP nie pozwala na umieszczenie go w preclu.

Nie spotkałem jej na innych blogach wiec ciezko mi szukac w kodzie.

Spotkalicie sie z taka wtyczka?

Kontakt: punkty@strony.pl

gg: 10386146

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności