Skocz do zawartości

allinanchor, co właściwie pokazuje

Gerwazy

Rekomendowane odpowiedzi

Moja strona jest na drugiej pozycji na wybrane przeze mnie hasło. Gdy to samo hasło wpiszę po allinanchor: to strona jest na 15 pozycji. Pozostałe strony pozostają na swoich miejscach. Dlaczego tak się dzieje?

Darmowe blogi - darmowe strony pod zaplecze z pluginem All SEO Pack

na pozycje strony sklada sie wiele czynnikow, m.in. adres

widocznie punkty za adres masz mniejsze.. ;-)

jak to adres? chodzi o domenę? Wytłumacz proszę bo nie rozumiem jaki związek między allinanchor:szukana fraza i www.domena.com

Aha! Teraz kumam! Rzeczywiście w wynikach allinanchor: google pogrubia hasło w linku! Zastanawia mnie tylko jedno: w książce Pawłą Kobisa "Marketing z google" jest napisane że allinanchor pokazuje które miejsce powinna tak naprawdę zajmować strona, i dlatego można sprawdzić czy ma się bana... to prawda?

Kiedyś z parametrem allinanchor google pokazywało właściwe pozycje stron które miały nałożony filtr. Nie wiem jak jest teraz ale jeżeli nic się nie zmieniło to pomiędzy 1szą a twoją 15tą pozycją znajdują się strony w filtrze, które bez tego parametry są gdzieś na końcu indeksu, poza pierwszą 40ką bądź nie ma ich w indeksie na normalne zapytanie bez allinanchor:fraza

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Kiedyś z parametrem allinanchor google pokazywało właściwe pozycje stron które miały nałożony filtr. Nie wiem jak jest teraz ale jeżeli nic się nie zmieniło to pomiędzy 1szą a twoją 15tą pozycją znajdują się strony w filtrze, które bez tego parametry są gdzieś na końcu indeksu, poza pierwszą 40ką bądź nie ma ich w indeksie na normalne zapytanie bez allinanchor:fraza

widocznie już to nie działa, bo wszystkie pozostałe strony czy to z allinanchor czy bez, mają prawie tą samą pozycję, tylko moja skacze.

ciekawe że kilka dni temu strona żeczywiście miała 15 pozycję... wygląda na to że tą funkcję obsługuje inny serwer i wysyła przestarzałe dane?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności