Skocz do zawartości

Strona firmowa Chyba przestarzała

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć

Mam sprawę...

Mam stronę firmową która kieedyś tam była robiona przez kogoś nie wiadomo kogo ...

www.fhu-wektor.pl

Czy może mi ktoś powiedzieć skąd się ten kod wziął? (może z jakiegoś generatora?)

Chciałem zoptymalizować źródło ale coś mi się wydaje, że prościej będzie wy... całą stronę i happy friendly od początku :D

Odnośnie pozycjonowania 4mc pierwsza strona non stop na 1szych stronach na 20 frazach różnych gdzieś raz na jakiś czas spadek na 2gą max...

Od kiedy weszło FF3 i wszystkie strony pod wyświetlanie w ff3 się przerabiają nie dość, że strona się posypała to utrzymać pozycji nie umie... Z pierwszych stron a 6 poleciało i nie mogę się przebić...

Jakieś konstruktywne rady?

strona zbudowana na divach, czyli dobrze

a ten cały wg. Ciebie śmieciowy kod to javascipt który napędza wszystkie te zmieniające się obrazki

tylko pozycjonować i nic nie "wy... "

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

strona zbudowana na divach, czyli dobrze

a ten cały wg. Ciebie śmieciowy kod to javascipt który napędza wszystkie te zmieniające się obrazki

tylko pozycjonować i nic nie "wy... "

No tak wiem, że na div... ale zobacz kod nie tylko index.html ale np. oferty i realizacje...

Divy są wogóle z jakiegoś

/*

Copyright ? 2007, Yahoo! Inc. All rights reserved.

Code licensed under the BSD License:

https://developer.yahoo.net/yui/license.txt

version: 2.2.2

*/

W ogóle strona zaczęła się bez kopania rozjeżdżać. Te js.... zobacz ile ich jest... w ogóle o co kaman... do light boxa i div potrzebne są js z lightbox 2 - a do tego sa trzy js... Menu i jest na tree ajax w lasnie z yahoo... Container ze zdjęciami oparty o div i tabelki...

Jak pierwszy raz tą stronę zlukałem to też niby było ładnie nie przypatrzyłem się może...

Sprawdzałem walidatorami i ani html ani css nie jest poprawne... text strony względem kodu strony to około 3%-5%....

Nie wiem sam... może masz rację... i tylko pozycjonować... ale z drógiej strony... FF3 / Safari / IE7 poniekąd rozjeżdzają stronę.

Odwiedzin z IE i FF3 najwiecej mam szkoda by strona leżała pod tym...

Dobra poprawiłem kod tyle co jeszcze się dało... Według wszystkich znaków strona spokojnie powinna być ciągle na pierwszych miejscach... Ale nadal nie wiem o co kaman z tymi sypiącymi się zdjęciami pod IE i pod FF3 i safari...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności