Skocz do zawartości

link do własnej strony na dole

Rafal111

Rekomendowane odpowiedzi

Takie pytanie: czy to jakoś wpływa negatywnie na google jak do strony na której są linki jest też link do tej właśnie strony. Pytam bo mam kilkanascie stron i zrobiłem sobie jeden wzór ze wszystkimi linkami i wklejam dla ułatwienia wszędzie to samo ( tzn na wszystkie moje strony).

Czy musze teraz na kazdej stronie kasowac ten jeden link?

Odpowiednim anchorem na stronie z żarówkami na pewno nie będzie anchor 'opony'.

Generalnie to nie przeszkadza tylko wręcz pomaga ale nie dawaj więcej niż 1 link do strony na której jesteś. Jeżeli jest już jeden link to pozostałym daj nofollow.

Drukarka przestaje już drukować? Kup tusze i tonery na inkhouse.pl !

co masz na myśli - odpowiedni anchor?

ups... widzę, że kolega nie odrobił lekcji z tematów przyklejonych :D

Uprzedzę innych kolegów i poradzę aby poczytać nieco tematy które są poprzyklejane w każdym dziale.

A anchor to tekst który wyświetla się jako link czyli to co w kodzie jest pomiędzy <a href=...>tu jest anchor</a>

i odpowiedni to taki który jest identyczny z frazą na jaką chcesz się znaleźć wysoko w google.

Ja mam trochę pytań. Jak linkować pisząc artykuły tzn. czy jeśli mam 1 stronę pozycjonowaną + 10 stron zaplecza to w każdym artykule(3 linki wychodzące) dawać linki wskazujące na główne strony zaplecza w sensie około 60 linków na 1 stronę zapleczową czy b. opłaca się też podlinkować podstrony strony pozycjonowanej czy może wszystko po trochu maksymalnie różnicując?

Aha i jeszcze jedno czy opłaca się powielać ten sam link(pod 10 różnymi anchorami) czy lepiej różnicować linki i anchory? I jeszcze coś :pytajnik: czy opłaca się linkować artykuły wskazujące na stronę pozycjonowaną. Pozwala to różnicować anchory i linki ale nie wiem czy siła takich linków nie jest słabsza od bezpośrednich wskazujących na stronę.

Darmowe gry flash online - zapraszam :) a tutaj 50 PLN zwrotu za zakład

Podpinasz się pod temat ale piszesz o czymś innym, zakładaj nowe wątki na drugi raz.

Linkuj zróżnicowanie, trochę na stronę główną, trochę na podstrony, troche na mapę.

Jeśli masz w artykule trzy linki wychodzące to chyba nie zrobisz trzy różne anchory linkujące do jednej strony bo to będzie strata linków, można je lepiej wykorzystać zmieniając adresy.

Ostatnia odpowiedź - Opłaca się.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności