Skocz do zawartości

Portfolio

messiah 2.0

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, jeśli moglibyście rzucić okiem na https://ewa.augustynowicz.eu.org i wyrazić opinię, byłbym wdzięczny. Strona jest zasadniczo na wykończeniu, ale zdaje sobie sprawę, że jest jeszcze wiele do poprawienia (jak menu w ofercie). Chciałbym jednak dowiedzieć się, co sądzą o tej stronie inni, a nóż widelec może znajdzie się coś, czego nie zauważyłem.

Z góry dzieki!

EDIT: Ach, co do splasha, będzie jeszcze rozbudowywany o jakieś logo.

Witaj, po pierwsze to bym zmienił domenę póki jeszcze nie jest za późno np. na https://www.augustynowicz.eu - znacznie krócej (łatwiej zapamiętać), nie lubię tworów typu eu.org w szczególności do tego typu stronek.

Co do samej strony to stonowałbym kolorystykę kwiatka na dole strony - nadmiernie przyciąga wzrok i odciąga uwagę od tekstu, wrzuciłbym też nawigację(prev/next) do lightboxa, dodał formularz kontaktowy na stronę.

Ogólnie strona prezentuje się dobrze.

To forum o pozycjonowaniu, więc zadam pytanie: gdzie jest znacznik meta description?

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

@M_S

Zastanawialem sie nad nawigacja bez scrolla, ale jakos osobiscie nie przepadam za tego typu rozwiązaniem. Osobiscie nie lubie za duzo klikania, wiec nie wiem dlaczego inni mieliby lubiec :D

Co do domeny, to za .eu trzeba placic, a to juz nie jest moja broszka. Ja tylko robie strone.

@GeGe

Jakos mi to umknęło. W ogóle pozycjonowaniem jeszcze si enie zajmowalem, bo strona jeszcze nie jest w 100% gotowa.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności