Skocz do zawartości

I po seo biznesie

Qbexus

Rekomendowane odpowiedzi

Nie trzeba mieć firmy by świadczyć usługi - zawsze można wystawić rachunek zamiast faktury.

ot ciekawe

czekam na wyjasnienia

:]

Używaj Cuilla i Hakii

Nie trzeba mieć firmy by świadczyć usługi - zawsze można wystawić rachunek zamiast faktury.

ot ciekawe

czekam na wyjasnienia

:]

SEO jest idealne do umów o dzieło. Taką umowe może zawrzeć każdy, jest to całkiem korzystne bo domyślnie 50% otrzymanej kwoty uznane jest za koszt świadczeniodawcy więc podatki płaci się tylko od pozostałych 50%, rozliczając je normalnie na koniec roku. To tak w dużym skrócie. Aha - oprócz podpisania umowy o dzieło zwyczajowo wystawia się usługobiorcy rachunek. To by już było z grubsza wszystko :-)

Pozdrawiam

ma page rank 4 wiec kazdy wie ze jak umiesci si ena niej link swoj nawet na 30 dni a google odwiedza nas co 10 dni

to zostaniecie 3 razy

wpisani i podwyzszy to wasz "image" w internecie!!!

Takich aukcji jest cała masa, ale najwidoczniej coś w tym jest, muszą być jacyś klienci ;)

Radioactive@home - nauka dla przyszłości, kotfryc

Być może chce zdobyć klientów, być może chce się nauczyć. Zobacz na grafików - wielu z nich za darmo lub prawie za darmo jest gotowych zrobić topa czy jakiś inny element graficzny. Ważne by nie oszukiwać.

dobry wieczór :-) słów kilka w temacie, mam nadzieję że mnie nie wyśmiejecie

Nie wiem jakie motywy kierują panem M., zresztą sama się przez niego ostatnio zżymałam bo stosuje tak nieprzyzwoicie agresywny hm.. powiedzmy marketing, że aż człowieka krew zalewa, ale przyznaję że mnie w pewnym sensie natchnął. Efekt jest taki, że wystawiłam parę aukcji z preclami i katalogowaniem (wiem wiem że to nie to samo co pozycjonowanie) za grosze, fakt że trochę popłynęłam z promocją (nigdy więcej!), zapieprzam teraz (za przeproszeniem) żeby nie wystawić kupujących do wiatru, ale udało mi się zdobyć paru całkiem ciekawych klientów i to nie tyle przez allegro ile przez wyszukiwanie w google. Nie zdiagnozowałam tych magicznych fraz, które wyrzuciły mnie gdzieś na top wyszukiwarki, ale allegro poskutkowało

z nocnym pozdrowieniem dla nocnych marków :-)

jak czytam treść takich aukcji to mnie krew zalewa jak można tak jawnie wykorzystywać naiwność ludzką.

a to nie jesteś sam, z drugiej strony naiwność i parę innych ludzkich "cnót" nie mają granic, więc chyba nie ma się co zżymać i krwią zalewać

uff, ależ się ciężko zrobiło na lekkim forum "dowcipy" :-)

wracam do początkujących

Qbexus - pozdrawiam, ps. jak trafisz na taką aukcję policz do dziesięciu i szybko zmień stronę w przeglądarce

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności