Skocz do zawartości

seo.net.pl - linki stałe

krupek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 47
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
I coś nie działa to rozdawanie linków stałych, zdaje się co 24h miało rozdawać.
Bardzo się ciesze.

To chyba nie powód twoich uciech :D

A tak poważni, również zero pobrań linków stałych, na stronach też brak linków.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

hej,

Administracja cały czas czuwa nad poprawną pracą systemu.

Wszystko jest dokładnie sprawdzane - szczególnie teraz.

Linki zostały przydzielone, przez strony pobierane są one co ~12h.

pozdrawiam

Paweł, www.seo.net.pl project manager

potęga umysłu

największym plusem systemu jest to, że nie jest na liście krucjaty o "czystość indeksu" ...............

powodzonka.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

A ja mam takie pytanie, ustawiam limit dzienny na 1 , max linkow na 20 i co sie dzieje - na drugi dzien 1/3 linkow sie dodala a w pozostalych 2/3 nie dodalo nic i wyzerowalo max linkow spowrotem na 0.

Mam pytanie bo nie wiem czy dobrze zrozumialem, czy max linkow to jest maxymalna ilosc domen na ktorych link zostanie dodany ?

Rozumiem ze tak, bo w pierwszym poscie jest napisane:

Każdy link zyskał dodatkowe atrybuty:

- dzieny przyrost stron wyświetlających link,

- maksymalna ilość stron, na których ma się wyświetlać link,

zatem mylny jest opis tego atrybutu "Max linków" powinien byc max domen czy jakos tak.

Prosilbym rowniez o odpowiedz czemu wartosc tego atrybutu jest zerowana dla niektorych linkow a linki nie sa dodawane.

W chwili obecnej nie mozna tych atrybutow dodac przez import takze po wyzerowaniu ich poprawienie jest dosyc upierdliwe.

hej,

Max linków to jest ilość serwisów, na których link ma się pojawić.

Proszę podaj login konta to dokładnie temu się przyjrzę.

Import/export serwisów będzie lada moment.

Pozdrawiam

Paweł, www.seo.net.pl project manager

potęga umysłu

• 3 tygodnie później...

krupek...czy system linków statycznych działa ? Bo stronom linkującym widzę w panelu dodaje linki - OK ale już moim stronom linkowanym nic nie przybywa od 2 dni - dałem 20 linków dziennie a tu cały czas 0...o co chodzi ?

Dziwne jest też to że jak już napisałem punktów przybywa za linkowanie kolejnych stron co można zauważyć w zakładce "moje serwisy" ale łączna ilość punktów widoczna w prawym menu nie ulega zmianie...

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności