Skocz do zawartości

seo.net.pl - linki stałe

krupek

Rekomendowane odpowiedzi

hej,

system statyczny chodzi bardzo dobrze, a w połączeniu z częścią dynamiczną wręcz rewelacyjnie.

Wyślij mi na PW login to dokładnie sprawdzę.

Możliwe, że po prostu system nie odświeżył punktów statycznych na Twoim koncie.

Ze względów wydajnościowych cyferki w seonecie nie są odświeżane już w czasie rzeczywistym.

Pozdrawiam

Paweł, www.seo.net.pl project manager

potęga umysłu

• Odpowiedzi 47
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
hej,

system statyczny chodzi bardzo dobrze, a w połączeniu z częścią dynamiczną wręcz rewelacyjnie.

...

Pozdrawiam

A co z przelewami pkt statycznych ?

Kapania Adwords -  https://kcmobile.pl tel. 604 939 140, e-mail: biuro@kcmobile.pl

Pytanie do reszty - czy tylko ja tak mam że nie przyznaje mi żadnych linków - dałem tydzień temu po 10 linków na fraze; do dziś w panelu adm. nie ma żadnej informacji ile linków zostało przyznanych...tzn. może i te linki przyznaje ale nie odnotowuje tego w statystykach. Czy ten system na pewno działa prawidłowo ?

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

• 2 miesiące temu...

hej,

poprawiliśmy rozdawanie linków przez system. Osoby, które miały z tym problem proszone są o sprawdzenie czy teraz wydawane są u nich linki.

W najbliższym czasie udostępnimy opcję przelewania punktów statycznych pomiędzy użytkownikami

oraz na życzenie użytkowników zwiększymy maksymalną ilość linków / dzień do 50.

Pozdrawiam

potęga umysłu

hej,

popeiram - skasowac sprawdzanie pozycji bo denerwuje tylko.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• 3 tygodnie później...

czas potestować ten system :shout:

proszę jednak o wyjaśnienie czy dobrze rozumiem system statyczny:

Limit dzienny - ilość domen(stron) do których zostanie przydzielony link

Max linków - maksymalna ilość domen(stron) na których pojawi się link

Średnia ilość stron - na ilu domenach(stron) pojawił się link

Średnia ilość linków - na ilu podstronach domen(stron) pojawiły się linki

Koszt - czego

proszę o wyjaśnienie bo jakioś nie znalazłem tego dobrze opisanego

• 3 tygodnie później...

Również, chciałem przetestować linki stałe w seo.net.pl, jednak dodałem linki 3 dni temu i w dalszym ciągu nie przydzieliło ani jednego.

Wie ktoś może, czy warto dalej czekać aż coś się ruszy, czy system leży i nie ma co liczyć na poprawę? :)

A może ktoś poleci jakąś alternatywę dla linków stałych? :P

Wie ktoś może, czy warto dalej czekać aż coś się ruszy, czy system leży i nie ma co liczyć na poprawę? :blink:

Czekałem ponad miesiąc - nie ruszyło. :)

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

• 9 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności