Skocz do zawartości

Metody darmowego pozycjonowania

adaminho

Rekomendowane odpowiedzi

Mozecie sie smiac ale to widac golym okiem ze mniejsze strony z mloda domena zaniedlugo w wiekszosci przez adwords beda mogly sie przebic. Jak tak dalej google bedzie banowac spamy to ludzie beda woleli zamiast po kilkaset zl miesiecznie na domeny i hostingi dawac na adwords. I wtedy to nie my na pozycjonowaniu bedziemy zarabiac a jakies pieprz**e google. Poczuli wladze, wiedza ze kase moga z tego miec to powoli daza do wyniszczenia pozycjonerow. Ja sie powoli poddaje tylko kilkanascie spamow web2.0 sie jakos trzyma a tak mi wszystko leci...Alternatyw nie ma. Guuglą tez nie mam zamiaru nawet grosza dac skoro oni mi tak smieszne stawki w adwords daja. Oczywiscie moge sie mylic bo jak wiemy pozycjonerzy tak latwo nie popuszcza i black seo nigdy nie zginie...na szczescie zanim google udoskonali algorytm minie kilka dobrych lat.

Kocham zwiedzać. Zapraszam na mój portal podróżniczy.

Znacie jeszcze jakieś skuteczne metody darmowego pozycjonowanie oprócz:

* SWL

* Pressel Page

* Katalogi z wysokim PR

Rejestracja na forach, wortalach i umieszczanie linków w profilach.

Księgi gości, komentarze.

a feee, kolego to jest jeden z elementów........

A pozycjonerzy działają na szkodę Google poprzez zmniejszanie jakości indeksu.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Znacie jeszcze jakieś skuteczne metody darmowego pozycjonowanie oprócz:

* SWL

* Pressel Page

* Katalogi z wysokim PR

Rejestracja na forach, wortalach i umieszczanie linków w profilach.

Księgi gości, komentarze.

a feee, kolego to jest jeden z elementów........

A pozycjonerzy działają na szkodę Google poprzez zmniejszanie jakości indeksu.

A co ma wspólnego jeden mój post z drugim?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności