Skocz do zawartości

fałszywa lista maili, najlepiej w stylu abuse@

alibaba

Rekomendowane odpowiedzi

nawiazanie do wczorajszego mojego posta, ale z uwagi na oddzielny problem postanowielm zalolzyc oddzielny temat, mam nadzieje ze to w dobrym miescu na tym forum

"zly" pracodawca ma baze tekstowa danych ok. 9 tys maili, na ktore wysyla ze swojego laptopa co jakis czas oferty reklamowe. oczywiscie wszystkie zebrane w legalny sposob. ale do bazy jest prosty dostep z sieci lokalnej i mozna pododawać co nieco i nikt sie nie zorientuje :)

szukam bazy adresow ktore gdy pracodawca wysle im maile odpowiednio go potraktują... a wlasciwie jego domene... i zglosza gdzie trzeba

a takze adresow, ktore po wyslaniu im maila dodadza adres do duzych list adresow na ktore trafia spam

moze i jestem chamski i wredny, ale z niego jest naprawde KAWAŁ SK........ i najwyzszy czas aby dostal nauczke i lepiej traktowal ludzi

moze i jestem chamski i wredny, ale z niego jest naprawde KAWAŁ SK........ i najwyzszy czas aby dostal nauczke i lepiej traktowal ludzi

Robiąc takie rzeczy stajesz się dokładnie takim samym...

Jest wiele innych sposobów zgodnych z prawem i sumieniem. Rozumie Twoje rozgoryczenie, ale posuwanie się do tego typu praktyk nakręca jedynie spiralę nienawiści, kopania dołów, wredności.

I sorki ale to nie jest forum które odpowiada na pytania "jak zaszkodzić i się odgryźć komukolwiek".

Zamykam zanim padnie 100 porad jak się mścić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności