Skocz do zawartości

[wspolpraca] Pozycjonowanie na zlecenia dla www.wizytowka.pl

fobi

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Jako, iz serwis wizytowka.pl dostaje bardzo duzo zapytan o pozycjonowanie poszukujemy firmy, do ktorej moglibysmy kierowac klientow oczywiscie z jakims stosunkowo niewielkim zyskiem.

Wszelkie propozycje prosze przesylac na bartosz.gadzimski@wdc.pl .

Pozdrawiam,

Bartek

Warsaw Data Center

WebHostingTalk.pl - wszystko o webhostingu

Komunikat.

Serwis wizytowka.pl oferuje wizytówki o charakterze spamerskim (zaśmiecanie indeksu Google i doorway) oraz zignorował dwukrotne ostrzeżenie Akcji AntySPAMowej związane z 331 zduplikowanymi stronami typu doorway-spam mimo, że regulamin "wizytówki" (pkt.5) przewiduje możliwość stworzenia JEDNEJ wizytówki przez jedną osobę.

Nieprzestrzeganie własnego regulaminu jest niepoważne, panowie.

Informuję publicznie, że jeżeli "wizytówka" nie rozwiąże tej kwestii, adres "wizytowka.pl" zostanie włączony do Akcji AntySPAMowej jako adres spamerski, a z doświadczenia wiadomo (ponad 500 tys. stron "na liczniku", w tym na silnikach ad.warszawa.pl, insiderpress.pl, i.waw.pl), że strony zostaną zbanowane w kilka tygodni.

Każdy z Was, kto będzie w/w spamerami współpracował, przypnie sobie w branży SEO solidną etykietkę osoby wspierającej spam - życzę powodzenia.

Rozważamy także możliwość włączenia do Akcji stron osoby i stron promowanych przez osobę, która podejmie się w/w zlecenia, jako karę za oczywiste wspieranie spamu.

Pozdrawiam, J.

Komunikat.

Serwis wizytowka.pl oferuje wizytówki o charakterze spamerskim (zaśmiecanie indeksu Google i doorway) oraz zignorował dwukrotne ostrzeżenie Akcji AntySPAMowej związane z 331 zduplikowanymi stronami typu doorway-spam mimo, że regulamin "wizytówki" (pkt.5) przewiduje możliwość stworzenia JEDNEJ wizytówki przez jedną osobę.

Nieprzestrzeganie własnego regulaminu jest niepoważne, panowie.

Informuję publicznie, że jeżeli "wizytówka" nie rozwiąże tej kwestii, adres "wizytowka.pl" zostanie włączony do Akcji AntySPAMowej jako adres spamerski, a z doświadczenia wiadomo (ponad 500 tys. stron "na liczniku", w tym na silnikach ad.warszawa.pl, insiderpress.pl, i.waw.pl), że strony zostaną zbanowane w kilka tygodni.

Każdy z Was, kto będzie w/w spamerami współpracował, przypnie sobie w branży SEO solidną etykietkę osoby wspierającej spam - życzę powodzenia.

Rozważamy także możliwość włączenia do Akcji stron osoby i stron promowanych przez osobę, która podejmie się w/w zlecenia, jako karę za oczywiste wspieranie spamu.

Pozdrawiam, J.

Wiec zaprosze tutaj kogos odpowiedzialnego za sam serwis niech sie wypowie.

Fakt faktem powyzszy post jest ponizej jakiegokolwiek poziomu i z checia bede monitorowal wszystkie techniki stosowane przez uzytkownika "jez".

To, ze osoby zajmujace sie weryfikacja danych sobie nieradza to nie znaczy, ze caly serwis jest serwisem spamerskim, a raczej osoba uzywajaca technik spamowych.

brak mi slow naprawde.

No moze jest w tym cos, ale zostalem zaskoczony (raczej niepozytywnie) bo ledwo cos napisalem i pierwsze co to grozby (zwlaszcza, ze osobiscie nic mi na temat zadnych technik i nie wiadomo czego nie wiadomo).

Uzytkownik jez ma chyba problemy i niech sobie znajdzie jakies normalne zajecie bo odebralem to jako post gowniarza, ktoremu udalo sie cos stworzyc i uprzykrza zycie ludziom (jakakolwiek odpowiedz nie zmieni tego wrazenia).

Moze nie mam racji ale wystarczylo "przypomniec" o tym i przypuszczam, ze sam zainteresowalbym sie tym tematem i nie byloby problemu. W ten sposob znow nie mam ochoty zagladac na to forum.

Pozdrowienia dla michala i kill billa, ktorych pamietam zanim to forum tak sie rozroslo (czyli gratuluje :lol:

Moze nie mam racji ale wystarczylo "przypomniec" o tym i przypuszczam, ze sam zainteresowalbym sie tym tematem i nie byloby problemu. W ten sposob znow nie mam ochoty zagladac na to forum.

Jeż może zbyt dużego kalibru użył na przywitanie, jednak intencje ma

słuszne, a Wy... nie macie czystego konta. Mleko się jeszcze nie wylało,

a piłeczka po Waszej stronie.

Szy.

oraz zignorował dwukrotne ostrzeżenie Akcji AntySPAMowej

czytając powyższe, raczej trudno uwierzyć w:

ale wystarczylo "przypomniec" o tym i przypuszczam, ze sam zainteresowalbym sie tym tematem

więc pomijając zasadę, ze w dziale zlecenia nie komentujemy :lol: komunikat sam w sobie istotny dla potencjalnych zleceniobiorców

wyprzedaż domen. domeny od 300 pln

idziesz na zakupy i po kody rabatowe czy wybierasz gotowanie w domu i potrzebujesz dobry przepis ? ;)

Pozdrowienia dla michala i kill billa, ktorych pamietam zanim to forum tak sie rozroslo (czyli gratuluje Wink

Pozdrawiam i dziekuje :lol:

Do wypowiedzi Jeza trzeba sie przyzwyczaic i nie brac sobie tego wszystkiego do siebie, wiec jak okroisz troche jego wypowiedz to ma ona duzo sensu.

abstrahując od tego czy winni czy niewinni - powyższe to wyjątkowo niefair zagrywki... rzekłbym czysto szoookowe...

jez napisał:  

oraz zignorował dwukrotne ostrzeżenie Akcji AntySPAMowej  

czytając powyższe, raczej trudno uwierzyć w:

fobi napisał:  

ale wystarczylo "przypomniec" o tym i przypuszczam, ze sam zainteresowalbym sie tym tematem

Wiem, ze ciezko w to uwierzyc, ale prosze sobie wyobrazic, ze istnieja firmy z wiecej niz jednym pracownikiem. Ale, ze jest to fakt trudny do pojecia wiec nie bede dluzej tego rozstrzasal.

Do wypowiedzi Jeza trzeba sie przyzwyczaic i nie brac sobie tego wszystkiego do siebie, wiec jak okroisz troche jego wypowiedz to ma ona duzo sensu.

Ja nie powiedzialem, ze wypowiedz jest bez sensu i zaraz po przeczytaniu przekazalem informacje do osoby zajmujacej sie w/w serwisem.

Co nie zmienia faktu, ze wypowiedz byla ponizej poziomu.

Nie mowiac juz o przyzwyczajaniu sie do kogos wypowiedzi, przykro mi Michale, ale tego nie mam zamiaru robic.

Uzytkowniku 'jez" - to nie wojna, wyobraz sobie, ze istnieje "normalny" swiat na zewnatrz. Wystarczy wyjsc czasami z domu.

Pozdrawiam,

Bartek

P.S. wszystkich uzytkownikow przepraszam za moj pretensjonalny ton w stosunku do uzytkownia "jez" ale denerwuja mnie takie osoby i traktuje to osobiscie.

P.S. wszystkich uzytkownikow przepraszam za moj pretensjonalny ton w stosunku do uzytkownia "jez" ale denerwuja mnie takie osoby i traktuje to osobiscie.

Każdemu czasem puszczają nerwy... #-o

Największą głupotą jest uczenie się tego, co potem trzeba zapomnieć [...]
- Miarą mówcy nie jest ten kto mówi, lecz ten co słucha [...] / Platon (ok. 437 - 347 p.n.e.)

Drogi wszechświecie, przestań no lecieć w kulki!

Uzytkowniku 'jez" - to nie wojna, wyobraz sobie, ze istnieje "normalny" swiat na zewnatrz. Wystarczy wyjsc czasami z domu.

Zarzucasz coś tam Jeżowi, a teraz sam posuwasz się do dość nędznych

kroków. Jak widzę, jak gdzieś w Sieci zarzuca się rzeczy jak wyżej,

to mnie pusty śmiech ogarnia. Na początku rzeczywiście miałeś moralną

przewagę z powodu tonu Jeża, a teraz, to już jest 1:1. Przejdźcie więc

do konkretów :].

:]

Szy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności