Skocz do zawartości

Szukam sieci dla MFA z reklamami nie wyglądającymi

MOUKETTA

Rekomendowane odpowiedzi

wrzuciłem reklamy peakclick i powiem że tam nie ma kompletnego dopasowania reklam, w exoclick też, nawet erotyka się wyświetla.

Zapytam inaczej

Sieć z możliwością:

edytowania czcionki i koloru reklamy

bez loga

dobrze dopasowane reklamy

nie akceptująca MFA

stawki podobne do adsense

W nazwie tematu pisze, że szukasz sieci dla MFA a teraz już nie chcesz, aby program je akceptował? Aha.

To wszystko czego chcesz jest w PeakClicku. IMO lepszego programu nie znajdziesz. Aha, tyle, że z PC korzystają sami spamerzy, dla nich liczy się ruch, nie droga jaką go zdobyłeś. Stawki są OK, jeżeli pod twoją niszę ktoś się reklamuje. Tyle.

Quote keywords w panelu po zalogowaniu.

Przecież tam tylko podają minimalną i maksymalną stawkę za kliknięcie dla wybranego słowa, po podaniu kraju. Ja chciałbym żeby mi na stronie kredyty nie wyświetlało reklam typu "erotycznie gierki", "tanie pończochy", "części do koparek", szpadle go kopania, a takie mi się wyświetlają.

Nie martw się, reklamy wyświetlają się poprawnie dla anglojęzycznych odwiedzających. A no i dostęp do lepszych reklam dostaniesz jak dadzą Ci Advanced Feed'a - a to wtedy, kiedy będziesz już słać jakiś ruch na PC i zobaczą, że im to pasuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności