Skocz do zawartości

Skrypt - statystyka - wejścia z wyszukiwarek po haśle

djumbo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Poszukuje skrypt typu statystyka , ktory bedzie analizowal wejscia (czas, ip) na stronę z wyszukiwarek internetowych po zadanych frazach.

Statystyka, ktorą obecnie posiadam jedynie zlicza takie wejscia - bez podania czasu , numeru IP osoby wchodzącej. Aby otrzymac ww. informacje musze analizowac logi statystyk.

Moze ktos sie spotkal z takim oprogramowaniem.

Pozdrawiam

Witam  

Poszukuje skrypt typu statystyka , ktory bedzie analizowal wejscia (czas, ip) na stronę z wyszukiwarek internetowych po zadanych frazach.  

Statystyka, ktorą obecnie posiadam jedynie zlicza takie wejscia - bez podania czasu , numeru IP osoby wchodzącej. Aby otrzymac ww. informacje musze analizowac logi statystyk.  

Moze ktos sie spotkal z takim oprogramowaniem.  

Pozdrawiam

Statystyki stat.pl mają taką opcję, gemiusa. A z darmowych to chyba alien-stats.

Największy i najlepszy serwis Apple w Polsce, a do tego również Serwis iPhone

djumbo myślę że najprościej będzie rozbudować te statystyki z których obecnie korzystasz o czas time() i IP gethostbyname(); skoro już i tak masz zapisywane słow / frazę i wyszukiwarkę. Jeśli korzystasz z PHP a dane przechowujesz w bazie MySql to modernizacja chyba nie jest wielkim problemem.

lutek Stat.pl przechowuje dane w taki sposób o jaki pyta djumbo? Nie sądzę. Akurat mam dostęp i do bezpłatnych stat.pl/PBI i płatnych statBiznes i w obu wersjach informacje o wyszukiwarkach są przechowywane identyczne. Mianowicie nie przechowują unikalnego IP dla każdego wejścia z wyszukiwarki i nie podają czasu wejścia na stronę. Przy okazji proszę abyś na tym forum używał "cytuj" zgodnie z zasadami netykiety.

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

lutek Stat.pl przechowuje dane w taki sposób o jaki pyta djumbo? Nie sądzę. Akurat mam dostęp i do bezpłatnych stat.pl/PBI i płatnych statBiznes i w obu wersjach informacje o wyszukiwarkach są przechowywane identyczne. Mianowicie nie przechowują unikalnego IP dla każdego wejścia z wyszukiwarki i nie podają czasu wejścia na stronę.

A sprawdzałeś Wizyty > Szczegóły ostatnich wizyt? Wszystkich nie będziesz miał, ale nie ma co się dziwić.

Przy okazji proszę abyś na tym forum używał "cytuj" zgodnie z zasadami netykiety.

Dobrze, tato...

Największy i najlepszy serwis Apple w Polsce, a do tego również Serwis iPhone

Witam

Korzystam z modułu standartowych statystyk na home.pl - opcja jedynie pozwala uzyskac Statystykę pełnych zapytań i słów w zapytaniach.

że najprościej będzie rozbudować te statystyki z których obecnie korzystasz o czas time() i IP gethostbyname(); skoro już i tak masz zapisywane słow / frazę i wyszukiwarkę. Jeśli korzystasz z PHP a dane przechowujesz w bazie MySql to modernizacja chyba nie jest wielkim problemem.

Co do rozbudowy tych statystyk - nie mam takich mozliwosci :) sa one "fabrycznie" zainstalowane - dlatego chodzi mi o dodatkowy skrypt.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności