Skocz do zawartości

Podmienianie linków w artach

heretyk

Rekomendowane odpowiedzi

Ludzie, ręce mi opadają. Kilka minut po dodaniu dwóch artykułów wyskoczyły jak pryszcze dwa linki szanownego właściciela precla. Sprawdziłem wcześniejsze wpisy i jest jeszcze gorzej.

Zabieram się za sprawdzanie innych precli. Dla mnie to delikatnie mówiąc trochę podłe.

I to człowiek z tego forum:(

=== więcej herezji o SEO piszę na blogu ===
Contexto - problem z pozycjonowaniem? zgłoś się do nas:)

Zrobiłem kilka screenow na wszelki wypadek. Tak na oko ingerencja na poziomie 75% w artykuły, które napisałem z palca. Jak gdzieś dałem dwa linki, to dorzucił swoje 1-2, kilka linków podmienionych na swoje. Facet promuje swoje syfy oraz bierze udział w konkursie pozycjonerskim.

Na innych preclach spokój.

Adres precla: ak47.az.pl

Witam,

Proszę o te screeny, nigdzie nie ma podmienionych linków, są za to dorzucane 1 maksymalnie 2 linki, do moich stron, lub do innych preclów, by poprawiać linkowanie wewnętrzne, tak samo jak katalogów, o czym jest napisane jak byk w regulaminie!

Jeszcze raz proszę o miejsce w którym nastąpiła podmiana!!!

Precell, jest mój i dzięki temu, że linkuję do niego w ten sposób z innych precli, ma dużą siłę przebicia.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Witam,

Proszę o te screeny, nigdzie nie ma podmienionych linków, są za to dorzucane 1 maksymalnie 2 linki, do moich stron, lub do innych preclów, by poprawiać linkowanie wewnętrzne, tak samo jak katalogów, o czym jest napisane jak byk w regulaminie!

Precell, jest mój i dzięki temu, że linkuję do niego w ten sposób z innych precli, ma dużą siłę przebicia.

Mar.

No i już mamy zwycięzce...

https://www.ak47.az.pl/rulles Stronka nie działa.....(pewnie właśnie się pisze regulamin)

Kurde całkiem spoko precel szkoda ze administrator kombinuje, jak się tylko da.

Nie mam powodów by kombinować:hello:

Regulamin Presell page:

* artykuł można umieścić w maksymalnie 3 kategoriach!

* dozwolone maksymalnie 4 linki w opisie do twojej strony!

* wymagane długie wartościowe artykuły, opis strony NIE jest artykułem!

* jeśli brakuje jakiejś kategorii, możesz ją zasugerować!

* za treść artykułów odpowiada autor wpisu!

* administrator ma prawo poprawić wpis jak również go usunąć bez podania przyczyny!

* artykuły NIE mogą zawierać treści erotycznych, obrażać innych!

* artykuły NIE mogą być w tematyce erotycznej, hazardu itp.!

Zaleca się:

* linkować do własnych artykułów, co przyśpieszy in indeksację oraz poniesie ich wartość

* pisanie rozbudowanych artykułów (im większy tym większa wartość linków wychodzących

* wstawianie obrazków

Zastrzega się:

* prawo do zamieszczenia przez nas max. 2 linków do artykułów

Ciągle czekam, gdzie są podmienione wpisy? Regulamin cały czas jest, strona działa!

PS. @djurek, proszę pokaż kombinowanie. Pokaż Twój wpis, który został naruszony? podmienione linki? Itp?

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Witam,

Mar.

Regulamin jest niedostępny (błąd 404) od dawna, ale nie w tym rzecz.

Mar, ja wiem, Ty wiesz, gdzie i co kto robi. Zagotowałeś mnie ingerencją w moje teksty, o czym nigdzie na stronie jeszcze nie piszesz ani nie pisałeś wcześniej. Jesteś mi winien 6 minut życia za wypalonego papierosa przed chwilą, a całej reszcie piszących jakieś wyjaśnienia.

Podam tylko JEDEN przykład z kilku, jaie znalazłem. Nie chodzi nawet o ilość, ale o fakt.

podmiana5zf2.th.gif

Jeżeli ja chciałem reklamować sianko.eu to mów mi Anna Karenina. Wiesz dokąd tam mój link prowadził.

Szkoda mi tego precla, bo naprawdę miał wartość. Ale kiedy widzę linki recepreczodtybetu.org na cudzych wpisach, to wybacz. Dla mnie to nie fair.

A piszę tu tylko po to, aby inni sobie sprawdzili wpisy - może tylko ja mam pecha. Szkoda tylko tego czasu i pracy.

@heretyk tak jest tam dołożony jeden link, jak w niektórych artykułach, o czym jest napisane w regulaminie, jeśli chwilowo precel nie działa, to regulamin masz zacytowany. Ale żaden Twój link nie został podmieniony, o czym Ty piszesz.

@djurek, jeśli tak, to proszę nie oskarżaj.

Mar.

cóż, dołożone linki są tam, gdzie je dołożyłeś. Prosiłeś o screeny z miejsc, gdzie zostały PODMIENIONE. Podałem jeden przykład i na nim poprzestanę. Jeśli to wypadek przy pracy, trudno. Ale jeżeli robisz to innym, to opinia publiczna za kilka godzin-dni to oceni. Za regulamin dziękuję, gdzieś go już czytałem, tylko bez tego ostatniego punktu. Nie zarzekam się, że nigdy już nie skorzystam z tego precla, ale na dziś już dosyć.

A regulamin właśnie ruszył, co się chwali.

Jeszcze raz podkreślam, żaden link nie został podmieniony.

Do większości artykuł zostaje dodany znacznik <more> by wpisy nie wpadały w Duplicate Conent, jak również linki, do innych moich stron,

np. ak47.az.pl/newslettery-rodem-informacji/, gdzie jest link do innego mojego katalogu, by podlinkować wpisy innych.

Tak samo jest z artykułami z ak47, również są do linkowane z innych moich stron, i o to się nikt nie awanturuje.

Jest napisane w regulaminie, że dodaję linki, ale nie jest to więcej niż 1% wszystkich artykułów.

Jeśli nie chcesz by Twój artykuł był w tym preclu, możesz go zabrać i przenieś do innego.

EDIT:

....(pewnie właśnie się pisze regulamin)
@djurek, jeszcze raz, nie wiesz, nie pisz, nie rób zamieszania.

Dowód na to, że regulamin jest niezmieniony, w innym moim preclu ten sam regulamin - cache, kopia 19 Jul 2008, też go napisałem teraz?

Kolejny dowód, mój wpis i linki do wpisów z ak47 - cache 19 Jul 2008

Z mojej strony przepraszam za zamieszanie, ale jest regulamin, i każdy powinien się z nim zapoznać,

zanim doda swój artykuł.

Mar.

• 1 miesiąc temu...

Nie wierzę! :)

Kogo jak kogo ale Mara o oszustwo podejrzewać...

Heh. Jasne każdy może oszukiwać, ale chyba właśnie wam wytłumaczył na czym polega AnchorPR.

Pokażę wam tylko systemy wymiany linków.

kruzyk.1.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności